ŞANSSIZ BİR DÖNEM GEÇİRİYORUZ

ŞANSSIZ BİR DÖNEM GEÇİRİYORUZ

Lüleburgaz karşısında kendi seyircisi önünde 2 puanı sahada bırakan İnegölspor’un Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Bu günler geride kalacak ve tekrar eski günlere hızlıca gideceğiz” dedi.

Sandıklı Belediyespor mağlubiyetinin ardından, Pazar günü kendi seyircisi önünde Lüleburgaz’la karşılaşan ve müsabakadan 2-2 beraberlikle ayrılan İnegölspor, liderliğini de Hacettepespor’a devretti. Bordo-Beyazlı ekip, beklenmedik bu beraberlikle taraftarını da üzdü.

Bireysel Hatalar Sürüyor

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Sandıklı mağlubiyetinin ardından Lüleburgazspor karşılaşmasının telafi adına önemli bir maç olduğunu söyledi. Ancak bu maçta da bireysel hataların sürdüğünü kaydeden Güngör; “Bireysel hatalarımız maalesef geçen haftadan itibaren hala devam ediyor. Ama ben oyuncularımın performansından açıkçası memnunum. Futbolda bu tür olaylar her takımın başına gelir, bizim de başımıza geldi. Şanssız bir dönemi geçiriyoruz herhalde. Yediğimiz gollere, atamadığımız gollere baktığımızda şanssızlık kendini gösteriyor. Fakat beni daha çok ilgilendiren takımın arzusu ve isteğiydi. Bugün sporcularımız arzulu istekli, gayretliydi. 1-0’dan sonra kalemizde gördüğümüz bizim hatamızdan kaynaklanan goller sonucunda kaybettiğimiz 2 puan var. Bu günler geride kalacak ve tekrar eski günlere hızlıca gideceğiz” dedi.

 Özgür Atsa Maç Bizimdi

Taşkın Güngör, oyun içerisinde değişikliklerin geç olması konusunda basın mensuplarının yönelttiği soruları ise şöyle cevapladı: “Geç diye bir şey yok. Oyun akışını bozmak istemedim. Sonradan girenlerin de çok etkili olduğunu söyleyemem. İyi bir tempoda oynuyoruz bunu bozmak istemedim. Pozisyon bulan taraf bizdik. 2-2’den sonra Özgür atsa maçı biz alır götürürdük. Sonuç istediğimiz gibi olmadığında mazeretler olur.”dedi.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00