ŞANSSIZLIĞA SON VERECEĞİZ

ŞANSSIZLIĞA SON VERECEĞİZ

Kafkasspor’un Karadeniz Güvenspor’a 4-3 yenildiği maçın ardından verdiği istifası kabul olmayan Köksal Demiral takımın gidişatı ile ilgili yaptığı açıklamada, futbolcularına ve ekibine güvendiğini ve yaşadıkları şanssızlığa bu hafta son verece

Geçtiğimiz hafta verdiği istifasının kabul olmadığını hatırlatarak konuşmasına başlayan Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral, “Bu hafta önemli bir maçımız var. Bu hafta gene cezalı durumdayız, cezamız nedeniyle Gemlikspor maçını Pazar günü saat 14.00’da Yenişehir’de oynayacağız. Gemlikspor zor bir rakip. Grup ikincisi olan iddialı bir ekip ama ne olursa olsun futbolun içinde bunlar var. Bizde takımımıza güveniyoruz. Artık hata yapma lüksümüz kalmadı. Puan kaybetme lüksümüz de kalmadı. Zor günler geçiriyoruz. Aslında pozisyona da giriyoruz ama çok gol kaçırıyoruz. Gol vuruşunu bir türlü gerçekleştiremiyoruz. Yenildiğimiz maçlara bakınca rakip 1-2 kere geliyor ve golü atıyor ama biz birçok kez gol pozisyonuna girdiğimiz halde gol vuruşunu gerçekleştiremiyoruz. Sıkıntılı anlar yaşıyoruz. Bizim takımın özelliği midir nedir bu sezon çok uzaktan gol yemeye başladık. Rakip ceza sahasına girmeden sonucu değiştiriyor. Artık bu gol yeme sıkıntısını ortadan kaldırmamız lazım. Futbolcularımız bunun bilincinde olması lazım” dedi.

 

DEMİRAL’DAN TARAFTARA ÖVGÜLER

Taraftar gruplarının Türkiye çapında bakıldığında hiçbir amatör kulübüne nasip olmayan bir taraftar grubu olduğunu belirten Demiral, “Onları güldürmedik. Onun ezikliğini de yaşıyoruz.  Ama ne olursa olsun bu şanssızlıkların dönmesi lazım. Döndürmek de bizlerin elinde. Onun için bu hafta bizim için başlangıç. Kazanmamız lazım. Futbolcular da bunun bilincindeler ama futbolun içinde 3 netice var bunu da kabul etmemiz lazım” şeklinde konuştu.

 

ŞANSSIZLIĞA SON VERECEĞİZ

Alınan kötü sonuçlardan dolayı futbolcuların da üzüntüye kapıldığını ifade eden Demiral, “İstenilen sonuçlar gerçekleşmediği zaman onlar da üzülüyor. Sonuçlar kötü gidince dışarıdan bir şeyler deniyor. Futbolcularımızın sıkıntısının bu olduğunu düşünmüyoruz. Ben futbolcularıma güveniyorum, ekibime güveniyorum ve bu şansızlığa son vereceğimize inanıyorum” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07