SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANILACAK

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANILACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı organizasyonunda 101. yılında ?Vefakâr Gençlik, Cefakâr Ecdadını Unutmayacak´ sloganıyla düzenlenecek olan Sarıkamış Şehitlerini Anma programlarında binlerce genç, ecdadının gösterdiği büyük fedakârlık için yürüyecek.

 

İnegöl başta olmak üzere Osmangazi ve Yunus Emre Gençlik Merkezlerinin de katılım göstereceği ?Vefakâr Gençlik Cefakâr Ecdadını Unutmayacak? yürüyüşü Pazar günü gerçekleştirilecek.

 

Sarıkamış Şehitlerini Anma programları çerçevesinde 3 Ocak Pazar günü Bursa Teleferik Meydanı´ndan Zeyniler Köyü´ne kadar yürüyecek olan kalabalık grup Sarıkamış´ta donarak şehit düşen atalarını anacaklar.

 

İNEGÖL´DEN 100´Ü AŞKIN KATILIM BEKLENİYOR

Gerçekleştirilecek olan organizasyona İnegöl Belediyesi´nin de 45´er kişilik 2 otobüsle sponsor olduğu ve kontenjanların büyük ölçüde dolduğu öğrenilirken birçok vatandaşın da özel araçlar ile bölgeye giderek etkinliğe katılım sağlamaları bekleniyor.

 

KATILIMCILARA UYARILAR

Projenin zorlu hava koşullarında gerçekleştirileceğini ifade eden yetkililer, katılım gösterecek olan vatandaşların yanlarında yiyecek, içecek, yedek kıyafet bulundurmalarını ve eksi derecelere düşen hava sıcaklıklarına uygun giysi ve ayakkabılar ile donanmaları gerektiğini belirttiler.

 

Yürüyüşe katılım için başvuruların TOKİ´de bulunan Gençlik Merkezi´ne yapılacağı ifade edildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32