SARIPINAR`DA TUVALETLER ONARILDI

SARIPINAR`DA TUVALETLER ONARILDI

Sarıpınar Mahallesinde kullanılamaz durumdaki tuvalet, belediye ekipleri tarafından önceki gün bakım ve onarımları yapılarak hizmete sunuldu.

 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; Kısa süre önce çalışmalara başlayan ekiplerimiz tarafından mevcut olan eski tuvalet, tadilatı yapılarak tamamen yenilenmiştir. Tadilat çalışmaları kapsamında mevcut tuvaletin tamamında kalebodur ve fayans işleri sıfırdan yapılmıştır” dedi.

EKSİKLER GİDERİLDİ

Eksik olan bayan tuvaletinin de projeye dâhil edilerek yapımının gerçekleştirildiğini belirten Yiğit, tuvaletlerin dışına mahalle halkının ihtiyacı olan abdest alma alanı oluşturulduğunu ve mahalle halkının kullanımına sunulduğunu belirtti.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTİRİLDİ       

Kırsal mahallelerdeki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini hatırlatan Yiğit; Abdest alma yeri ve tuvaletlerin günümüz şartlarına uygun hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar en kısa sürede bitirilip Sarıpınar Mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulmuştur” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARDAN DOLAYI MEMNUNUZ

Sarıpınar Mahalle Muhtarı Münir Muyan ise; Yapılan çalışmalardan mahalle sakinleri olarak çok memnunuz. Bize bu hizmetleri ulaştıran Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş'a ve emeği geçen tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07