www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞAŞIRTAN MUAYENE

ŞAŞIRTAN MUAYENE

Ahmet Türkel Çevre yolunda meydana gelen ilginç kazada, ayakta bile durmakta güçlük çeken sürücü, alkollü olmadığını ileri sürdü. Alkolmetre ile yapılan kontrolde sürücünün 0 promil alkollü çıkması polisi şaşırttı.

 

Edinilen bilgiye göre ilginç kaza önceki akşam saat 22.50 sıralarında Ahmet Türkel Çevre yolu Hocaköy ile İsaören kavşakları arasında meydana geldi. İddiaya göre Hocaköy kavşağından İsaören kavşağı istikametinde seyir halinde bulunan 23 yaşındaki F.H´nin kullandığı 16 PE XXX plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlalık alanda çalılıkların içerisine sağlandı. Askıda kalan aracı gören vatandaşlar, kazayı hemen polise bildirdi.

 

?YORGUN OLDUĞUM İÇİN AYAKTA DURAMIYORUM?

Aracın yoldan çıkarak tarlalık alana girdiği ihbarını alan trafik ekipleri, kısa sürede söz konusu yere gitti. Aracın kapıları açık bir şekilde bırakıldığını gören ekipler, çevrede sürücüyü araştırmaya başladı. Yaklaşık yarım saat sonra aracının başına dönen sürücü F.H., tuhaf hareketleriyle polislerin dikkatini çekti. Ayakta durmakta zorlanan F.H´ye polisler alkollü müsün diye sorduğunda, genç sürücü ?Hayır alkollü değilim. Ben akşam 7´ye kadar çalışıyorum yorgunum o yüzden ayakta duramıyorum? cevabını verdi.

KAZA YAPTIĞINI BİLE HATIRLAMIYOR

Sürücünün kaza yaptığını bile hatırlamaması üzerine polis şüphelendi. Sağlıklı düşünemediği her halinden belli olan gencin tüm ısrarlarına rağmen emniyet güçleri sürücüye alkol muayenesi yaptı. Ancak alkolmetreden çıkan sonuç polisleri bile şaşırttı. Kaza yaptığını dahi hatırlamayan genç, 0 promil alkollü çıktı.

?ARABAYI BAĞLAMASANIZ OLMAZ MI??

Genç sürücünün polislerle diyalogları da dikkat çekti. Kaza tutanağı hazırlandığı sırada kaza yapmadığını, ağaçlık alana kendisinin girmek istediğini belirten genç, aracın bağlanmaması için ed büyük çaba sarf etti. ?Aracı bağlamasınız olmaz mı? Benim evim Yenice´de. Oraya nasıl gideceğim? diyerek polisleri ikna etmeye çalıştı. Sigortası olmadığı tespit edilen araç kurtarıcıya yüklenip otoparka çekilirken, genç sürücü ise farklı bir madde kullanmış olabileceğinden şüphelenilerek kontrol için İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00