www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞAŞIRTAN RET

ŞAŞIRTAN RET

MHP´li meclis üyelerinin Bursa Büyükşehir Belediye Meclisine sunduğu "İnegöl´deki spor kulüplerine araç desteği" önergesi, AK Parti´li ve CHP´li belediye meclis üyeleri tarafından ret edildi. Önergeye AK Partili İnegöl Belediye Meclis Üyelerinin ret verm

 

19 Mart 2015 tarihinde MHP´li meclis üyeleri İhsan Bilgili, İsmail Karaman ve Ercan Özel tarafından verilen önergede; İnegöl ilçemizde 1 profesyonel, 19 amatör olmak üzere faaliyet gösteren kulüplerimiz bulunmaktadır. Bu kulüplerimizde spor yapan yaklaşık 2500 lisanslı sporcu bulunmakta olup;başta ülkemiz futboluna önemli yıldız oyuncular kazandıran İnegölspor olmak üzere BAL ligi, süper amatör küme ve diğer amatör kümelerde faaliyet gösteren kulüplerimizin deplasman masrafları içerisinde ulaşımda giderleri önemli meblağlar oluşturmaktadır. İnegöl Belediyesi bu konuda kulüplerimize yardımcı olmakla birlikte zaman zaman yeterli olamamaktadır. Kulüplerimizin ulaşım sorununu çözmek için 1 otobüs ve 2 adet küçük otobüs tahsis edilmesi için konunun plan bütçe komisyonunda görüşmesi talep edildi.

Ancak İnegölspor ve amatör spor kulüpleri için büyük önem arz eden bu önerge plan ve bütçe komisyonunda AK Parti´li ve CHP´li meclis üyeleri tarafından ret edildi.

Plân ve bütçe komisyonunda İnegöl´ü temsilen bulunan belediye meclis üyesi Berat Ertopuz´un parti grubu adına ret vermesi, İnegöl spor kamuoyu adına üzüntü yarattı.

ALTEPE´DEN DESTEK SÖZÜ

İnegöl´deki spor kulüplerine araç desteği önergesinin AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyelerinin reddine rağmen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl´de sporun önemini bildiğini belirterek, İnegöl´deki spor kulüplerine gereken desteği vereceğini ifade etti.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25