Satranç Heyecanı Başladı

Satranç Heyecanı Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde bu yıl 2. kez düzenlenen satranç turnuvası 300 öğrencinin katılımı ile start aldı.

Dün saat 13.00´da İnegöl Spor Salonu´nda düzenlenen turnuva açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, okul müdürleri ve öğrenciler katılım gösterdiler.

ANAOKULUNDAN LİSEYE KADAR ÖĞRENCİLER KATILIYOR

Düzenlenen törende konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, ?Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte Halk Eğitim Müdürlüğümüz marifetiyle satranç turnuvamızı başlatıyoruz. Sevgili öğrencilerimize başarılar diliyorum. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerimizden katılan öğrencilerimiz burada yarışacaklar. İnşallah her alanda olduğu gibi satrançta da öğrenciler başarılarını sergilemiş olacaklar. Bu yarışmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü aracılığıyla yaptığımız için kendileri aynı zamanda lisanslı sporcudur. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum? dedi.

300 ÖĞRENCİ TER DÖKECEK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel ise, ?Bu yıl 2´ncisini düzenlediğimiz bir turnuvaya ev sahipliği yapıyoruz. İlçe Milli Eğitim ve Gençlik Spor Müdürlüğünün organize ettiği ve her yıl 19 Mayıs Haftası etkinlikleri kapsamına aldığımız bir turnuva? Okullar ve sınıflar düzeyinde yapılan bir turnuva. 300´ün üzerindeki sporcu bu turnuvada ter dökecek ve sonucunda başarılı olan sporcular aynı zamanda kendi kulüplerinde de yarışacaklar. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Salonumuz her türlü imkânlarını gençlerimiz için seferber ediyor. Yakında karneler alınacak ve yaz okulları başlayacak. Yaz okullarında binamız içerisinde karate, halter, güreş, masa tenisi, voleybol, kort tenisi gibi sporları hocalarımızla birlikte sunacağız? şeklinde konuştu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Son olarak konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, ?İnegöl´de İlçe Spor Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü birçok organizasyona imza atıyorlar. Bugün de ortaklaşa düzenledikleri satranç turnuvasında bir aradayız. Katılan herkese başarılar diliyorum. Esas başarı burada bulunmaktır. Bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00