SATRANCIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

SATRANCIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında İnegöl´de de düzenlenenİlkokullar Arasında Satranç Turnuvası yoğun katılımla gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrenciler madalyayla ödüllendirildiler.

 

Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği, BOSE (Bursa Okul Sporları Etkinlikleri) kapsamında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce, Şube Müdürü Orhan Çelik ve BOSE koordinatörü Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Payaskoordinatörlüğünde, 23 Mart 2016 günü Nuri Pakdil İmam Hatip Ortaokulu´nda 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılımıyla satranç turnuvası düzenlendi.

 

3. sınıflardan 11 okulun, 4. sınıflardan ise 14 okulun öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvada, katılan tüm öğrencilere Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından tişört, madalya ve satranç takımı hediye edilmiştir. Turnuva bitiminde dereceye giren öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Bilican tarafından madalyaları ve hediyeleri takdim edildi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

3. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda Vehbi Koç İlkokulu´ndan Ebrar Narin birinci, Yenice Perihan Coşkun İlkokulu´ndan Hakan Düzgün ikinci, Çitli İlkokulu´ndan Ege Kılınç üçüncü oldu. 4. sınıf öğrencileri arasında gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda ise; Yenice Perihan Coşkun İlkokulu´ndan Yusuf Samet Demirtaş birinci, Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu´ndan Furkan Salih Atabay ikinci, Cemil Sönmez İlkokulu´ndan Mihriban Akyıldız üçüncü, Sinanbey İlkokulu´ndan Selim Demircioğlu ise dördüncü oldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07