Satrancın Şampiyonları Kupasını Aldı

Satrancın Şampiyonları Kupasını Aldı

Kaymakamlık Kupası müsabakalarının Satranç Turnuvası da tamamlandı. 3 kategoride gerçekleştirilen turnuvanın şampiyonları, Cumartesi günü düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Kaymakamlık Kupası müsabakalarının sonuncusu olan satranç turnuvası, Cumartesi günü Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Müsabakaların ardından 3 kategoride dereceye giren yarışmacılara kupa ve madalyaları takdim edildi.

KUPALARINI PROTOKOLDEN ALDILAR

Turnuvada 3 kategoride ilk 3’e giren yarışmacılara, ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Genel kategoride birinci olan Sezai Çankaya’ya madalya ve kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin verirken, ortaokullar kategorisinde birinci olan Yusuf Kerem Görer’e de madalya ve kupasını Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban takdim etti. İlkokullar kategorisinde birinci Mehmet Emin Yağcı ise madalya ve kupasını İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ın elinden aldı. Genel kategoride ikinci olan Halil Öztekin ve üçüncü olan Hamza Kavuştu’ya madalya ve kupalarını İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel verdi. Ortaokullarda ikinci olan Sani Yıldırım ve üçüncü olan Ömer Faruk Gözet’e madalya ve kupalarını Federasyon Bölge Temsilcisi Tuğrul Okay verirken, ilkokullarda ikinci olan Burak Tokatlı ve üçüncü olan Barış Yakut’a madalya ve kupalarını M.Samda İlkokulu Müdürü Ömer Göktürk takdim etti.

“BÖLGE TURNUVASINI İNEGÖL’DE YAPALIM”

Kupa takdimi sırasında bir konuşma yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, “Kaymakamlık Kupası 2014 turnuvaları kapsamında düzenlenen satranç turnuvası son yarışmamızdı. Kaymakamımızın selamları var. Kendisi adına düzenlediğimiz bu turnuvaya katılan sporcularımızı tebrik ediyorum. Bu etkinlikte görev alan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Federasyon Bölge Temsilcimiz de burada. İnşallah bölge turnuvalarını da burada yaparız” dedi.



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17