www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şavşatlılardan çifte ziyaret

Şavşatlılardan çifte ziyaret

İnegöl Şavşatlılar Derneği, İnegöl´e yeni atanan Kaymakam Şükrü Görücü ve Emniyet Müdürü Raşit Erçetin´i makamlarında ziyaret ettiler.

İnegöl Şavşatlılar Derneği Başkanı Durmuş Aydın ve yönetim kurulu,İnegöl´e yeni atanan İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü ve yine İnegöl´e yeni atanan İnegöl Emniyet Müdürü Raşit Erçetin´i makamlarında ayrı ayrı ziyaret ederek çiçek taktim ettiler.

KENTE KATKI SUNACAĞIZ

İlk ziyaret KaymakamŞükrü Görücü´ye yapıldı.Şavşatlılar Derneği Başkanı Durmuş Aydın konuşmasında İnegöl´ün yeni Kaymakamına hoş geldiniz diyerek İnegöl Şavşatlılar Derneği ve İnegöl hakkında bilgiler verdi.Durmuş Aydın, 250 bini aşkın nüfusu olan İnegöl´de tüm kesimlerin kardeşlik içerisinde beraberce yaşayabilmesi için dernek olarak üzerlerine düşen görevleri her zaman yerine getirdiklerini, bundan sonrada kentin bir parçası olduklarını unutmadan kent kültürüne, kalkınmasına, kardeşliğine katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

İNEGÖL´ÜN SAHİBİ OLARAK HAREKET EDİYORUZ

Durmuş Aydın,Artvinlilerin çalışkan, aynı zamanda yardımsever insanlar olduğunu, İnegöl´de tüm kapıların kendilerine açık olduğunu, İnegöl´ün sahibi olarak hareket ettiklerini söyledi. Aydın, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında, kendi dernek binalarının projesinin tamamlandığını, yakında temelini atacaklarını, yapılacak dernek binasının Artvin Şavşat evi olarak, İnegöl Şavşat kültürünü yansıtan İnegöl´ün değerlerinden olacağını söyledi.

TÜM İNEGÖLLÜLERE KAPIMIZ AÇIK

Dernek yönetimini ayrı ayrı dinleyerek tanışan KaymakamŞükrü Görücü,Şavşatlılar Derneğine bu nazik davranışları ve ayrıca çiçek için teşekkür etti. İnegöl´ün çok gelişmiş bir ilçe olduğunu, insanının cana yakınlığını gördüğünü, kapısının tüm İnegöllülere açık olduğunu, derneklerin önemli olduğunu ve İnegöl Şavşatlılar Derneğinin yaptığı güzel faaliyetlerini duymaktan memnun olduğunu söyledi.

İNEGÖL EMNİYETİNDEN MEMNUNUZ

İnegöl Şavşatlılar Derneği ikinci ziyaretini İnegöl´e yeni İlçe Emniyet Müdürü Raşit Erçetin´i ziyaret ederek gerçekleştirdi.Tanışma sonrası Dernek Başkanı Durmuş Aydın,Emniyet müdürüne dernek hakkında bilgiler verdi.Sosyal vekültürel faaliyetler yaptıklarını anlatan Aydın, her zaman vatanın, milletin, devletin, bayrağın yanında yer aldıklarını söyledi. Aydın ayrıca İnegöl´de hep beraber yaşadıklarını, camia olarak İnegöl emniyetinden memnun olduklarını söyledi.

İNEGÖL HALKI İÇİN ÇALIŞMAKTAN MUTLUYUZ

İnegöl Emniyet Müdürü Raşit Erçetin ise, Şavşatlılar Derneğine ziyaretleri ve güzel düşünceleri için teşekkür etti. İnegöl´de göreve başlamaktan memnun olduğunu söyleyen Erçetin, İnegöl´de vatandaşın emniyetini, mal ve can güvenliğini sağlamak için polis teşkilatı olarak gece gündüz çalıştıklarını, yorulsalarda bundan mutlu olduklarını söyledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00