SAYMANLAR PLAKETLE UĞURLANDI

SAYMANLAR PLAKETLE UĞURLANDI

İnegöl Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, görevine Bursa'da devam edecek olan Sayman Müdürü Yaşar Cengiz ve Müdür Yardımcısı Ahmet Bilen'e hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

 

 

Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Döner Sermaye Saymanlıklarının Birleştirilmesi Hakkında Genelge’ gereği İnegöl’deki 4 nolu Saymanlık Müdürlüğü 31 Ağustos tarihinde kapanarak Bursa’da tek çatı altında toplandı.

 

31 AĞUSTOS’TA KAPANDI

İnegöl Belediyesi Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, “4. saymanlık 2010 yılında İnegöl’de kuruldu. İnegöl Devlet Hastanesi Diş Hastanesi Yenişehir’e hizmet etmekteydi. Bu sene Sağlık Bakanlığı’nın kararı ile bütün saymanlıkları Bursa’da tek çatı altında birleştirdiler. Burası artık 31 Ağustos itibari ile kapanmıştır. Sayman Müdürümüz Yaşar Cengiz Beyin bu 4 senedir. Bize büyük katkıları olmuştur. Kendilerine bu katkılarından dolayı hem kendim hem de kurumum adına bir plaket takdim edeceğim. Yeni yerinde görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

HASANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Sayman Müdürü Yaşar Cengiz ise, “Bursa Sağlık Kurumları 4 nolu Sayımlar Müdürlüğü, 2010 yılından 2014 yılına kadar İnegöl’de Ağız Diş, İnegöl Devlet Hastanesi ve Yenişehir Devlet Hastanesi kurumlarına hizmet vermektedir. Tahsin Hasanoğlu’na bize ve kuruma yapmış oldukları desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından İnegöl Diş Hastanesi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, Sayman Müdürü Yaşar Cengiz’e ve Müdür Yardımcısı Ahmet Bilen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür edip plaket takdim ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00