www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SEB KUPASI İSAÖREN AYAĞI TAMAMLANDI

SEB KUPASI İSAÖREN AYAĞI TAMAMLANDI

Spor, Eğlence, Bilgi Festivali içeriği ile düzenlenen SEB Kupasının 4 ve 5. günleri, İsaören İlk ve Ortaokulu’nda yapılan voleybol, badminton ve satranç müsabakalarıyla tamamlandı.

 

İsaören, Deydinler, Ortaköy Süleyman Ezim ve Çeltikçi ile Dipsizgöl İlk ve Ortaokullarının katılımlarıyla bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ‘Spor, Eğlence, Bilgi Festivali’nin (SEB Kupası) 4 ve 5’inci günleri İsaören İlk ve Ortaokulundaki müsabakalarla tamamlandı. Turnuvanın İsaören ayağında; voleybol, kız badminton, erkek badminton, ilkokul satranç ve ortaokul satranç müsabakaları gerçekleştirildi. Müsabakalara katılmak ve izlemek için gelen öğrenciler, birlikte eğlenip şarkılar söylediler. Öğrencilerin yarışmaları renkli görüntülere de sahne oldu.

VOLEYBOLDA ŞAMPİYON İSAÖREN

2 gün süren voleybol maçları sonunda gruplarını ilk iki sırada bitiren İsaören ve Ortaköy Süleyman Ezim Ortaokulları, finalde karşılaştılar. Çekişmeli geçen maçın ilk setini Ortaköy Ortaokulu kazandı. İkinci sette geri dönüş yapan İsaören Ortaokulu, mücadeleyi 2-1 kazanarak şampiyon oldu. Çeltikçi Ortaokulu turnuvayı 3. Sırada tamamladı.

BADMİNTON’DA DİPSİZGÖL VE İSAÖREN ŞAMPİYON

Badminton müsabakalarında da büyük heyecan yaşandı. Erkeklerde gruplarını ilk iki sırada bitiren Ortaköy Süleyman Ezim ve Dipsizgöl Ortaokulları finalde karşılaştılar. Maçı 2-0 kazanan Dipsizgöl Ortaokulu, turnuvayı şampiyon tamamladı. Finalde kaybeden Ortaköy Süleyman Ezim Ortaokulu 2. olurken, Deydinler Ortaokulu da 3. oldu. Kız badminton maçlarında ise finalde İsaören ve Dipsizgöl Ortaokulları vardı. Setlerde 1-0 geriye düşmesine rağmen İsaören Ortaokulu mücadeleyi 2-1 kazanarak şampiyon oldu. Dipsizgöl Ortaokulu 2., grup maçlarını 3. tamamlayan Deydinler Ortaokulu ise turnuvayı 3. bitirdi.

SATRANÇA ORTAKÖY DAMGASI

Satrançta turnuvasına ise Ortaköy Süleyman Ezim İlk ve Ortaokulu damga vurdu. İlkokullarda 2. sınıf öğrencisi Mert Bulut finalde İsaören İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Barış Yakut`u mağlup ederek Ortaköy Süleyman Ezim İlkokulu`na şampiyonluğu getirdi. İsaören İlkokulu öğrencisi Barış Yakut ise 2. oldu. 3’üncülük ise yine İsaören İlkokulundan 3. sınıf öğrencisi Seyfi Ertürk`ün oldu. Ortaokul kategorisinde de lider değişmedi. Ortaköy Süleyman Ezim Ortaokulu`nun bu kategoride de şampiyon oldu.

4. AYAK DİPSİZGÖL’DE

Turnuvalar sonunda okullarına dönmek için İsaören’den ayrılan öğrencilerle ev sahibi okulun öğrencileri arasında sevgi gösterileri yaşandı. Turnuvanın 4. ayağı ise yarın Dipsizgöl Ortaokulu`nda olacak. Uçurtma şenliğinin yanı sıra kız masa tenisi ve erkek masa tenisi turnuvalarına ev sahipliği yapılacak okulda, ayrıca katılan her okuldan bir öğretmen ya da idarecinin katılacağı masa tenisi turnuvası düzenlenecek. Turnuvanın son ayağında ise turnuva tekrar Ortaköy`e bu defa tarihi Kervansaraya taşınacak. 29 Mayıs 2014 tarihinde 8. sınıflar arası bilgi yarışmasının yapılacağı kervansarayda, saat 13.00`te yapılacak ödül törenin ardından festival son bulacak.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01