SEB KUPASINDA FİNAL GÜNÜ

SEB KUPASINDA FİNAL GÜNÜ

Spor, Eğlence, Bilgi Festivali (SEB) kupasının Dipsizgöl İlk ve Ortaokulunda düzenlenen son etabı dün tamamlandı. Kupanın finali bugün Ortaköy Kervansarayında gerçekleştirilecek.

İsaören, Deydinler, Ortaköy Süleyman Ezim ve Çeltikçi ile Dipsizgöl İlk ve Ortaokullarının katılımlarıyla bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ‘Spor, Eğlence, Bilgi Festivali’nin (SEB Kupası) son etabı dün Dipsizgöl İlk ve Ortaokulunda yapıldı. Yarışmalara büyük çekişmelere sahne oldu.

 

KIZLARDA ŞAMPİYON İSAÖREN

Turnuvanın 4. ayağını oluşturan Dipsizgöl İlk ve Ortaokulu müsabakalarında, yarışmaların yanı sıra uçurtma şenliği de yapıldı. Kız masa tenisi ve erkek masa tenisi turnuvalarına ev sahipliği yapan okulda, ayrıca katılan her okuldan bir öğretmen ya da idarecinin katılacağı masa tenisi turnuvası düzenlendi. Kız masa tenisi turnuvasını İsaören Ortaokulu öğrencisi Busenur Atila finalde Deydinler Ortaokulu öğrencisi Şeyda Demir`i 2-0 yenerek kazandı. Şeyda Demir 2’nci olurken, Dipsizgöl Ortaokulu öğrencisi Ece Çelik 3’üncü oldu.

 

EV SAHİBİ DİPSİZGÖL ERKEKLERDE LİDER

Erkeklerde ise zaferin adı Dipsizgöl’dü. Dipsizgöl Ortaokulu öğrencisi Oğuzhan Arslan masa tenisinde 1’inci oldu. Finalde kaybeden Ortaköy Süleyman Ezim Ortaokulu öğrencisi Zafer Özkan 2’nci, grup maçlarını 3’üncü sırada tamamlayan Çeltikçi Ortaokulu öğrencisi Oğuzhan Baştürk ise turnuvayı 3’üncü sırada bitirdi.

 

ÖĞRETMEN VE İDARECİLER DE YARIŞTI

Okulların öğretmen ve idarecilerinin katıldığı büyükler masa tenisi turnuvasında ise Ortaköy Süleyman Ezim Okulu öğretmeni Ahmet Salih Özer 1’inci oldu. 2’nciliği Dipsizgöl Ortaokulu öğretmeni Ahmet Alkan alırken, 3’üncülük Deydinler Okulu Müdürü Ahmet Demir`in oldu.

 

FİNAL BUGÜN

Turnuvanın final etabı, bugün Ortaköy`de tarihi Kervansarayda yapılacak. 8. sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışmasının yapılacağı Kervansarayda, saat 13.00’te ise SEB Kupasının ödül töreni gerçekleştirilecek.



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17