www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

SEÇİMDEN GALİP ÇIKACAĞIZ

SEÇİMDEN GALİP ÇIKACAĞIZ

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, ?Yapılan propagandalara ve karalamalara hiç kimsenin tenezzül etmemesini istiyoruz. Bizler İnegöllüyüz İnegöl´ün evlatlarıyız ve sizlere hizmet için yola çıktık. 31 Marttan sonrada yapacaklarımız

Millet İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, seçim çalışmalarını Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan esnaf ziyaretleriyle sürdürdü.

Halk Artık Kararını Verdi

Ziyaretlerin ardından konuşan Hakan Özdemir, ?Tüm İnegöl halkını öncelikle saygı ve sevgiyle selamlıyoruz. Çalışmalarımız bugün Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Esnaf ziyaretleriyle devam ediyor. Gün geçtikçe halkımızın bize karşı artan teveccühünün farkındayız. Bu çok belli ki İnegöl Halkı artık kararını verdi. İbre tamamı ile lehimize dönmüş durumda. Allah´ın izni ile biz bu seçim yarışından galip çıkacağız ama galip olan taraf biz değil, İnegöl olacak. İnegöl´e hak ettiği hizmeti hak ettiği değeri verecek yönetim geliyor. Bütün halkımıza bunu müjdelemek istiyoruz. Yapılan propagandalara ve karalamalara hiç kimsenin tenezzül etmemesini istiyoruz. Bizler İnegöllüyüz İnegöl´ün evlatlarıyız ve sizlere hizmet için yola çıktık. 31 Marttan sonrada yapacaklarımızla bunları İnegöl´e göstermiş olacağız? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29