www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Seçime hazırız

Seçime hazırız

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir, 24 Haziran´da düzenlenecek olan seçimlere hazır olduklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Necmi Demir ve yönetim kurulu üyeleri, erken seçim kararının 24 Haziran´da yapılacağının açıklanması üzerine açıklamalarda bulundu.

?TIKANDILAR, YAPACAK BİR ŞEYLERİ KALMADI?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Biz bir yerel seçimler için hazırlık yapıyorduk, hazır olduğumuzu söyledik ama şuanda bir baskın seçim gündeme getirdiler. Hükümet özgürdür, her şeyi yapabilir. Doların fırlaması, köylünün perişan olması, borçların ödenememesiyle bir süreç yaşanıyordu. Bu sürecin kapatılması için bir gündem oluşturdular. Bunun normal karşılıyoruz. Milletvekili seçimleri için alınan karar doğrultusunda milletvekilleri adaylarımızı belirleyeceğiz. MHP ve AKP´nin aldığı seçim kararına sonuna kadar hazırız. Bu seçimi alacağımıza yüzde 100 eminiz. Tıkandılar. Yapılacak işleri yok. Mutlaka seçime gitmeleri kararını aldılar. Biz de bu kararı saygıyla karşılıyor ve elimizden gelen çalışmayı yapıp iyi bir Türkiye için çalışacağız. İnegöl ve Türkiye´ye hayırlı olsun. Hazırız?? dedi.

İNEGÖL´DEN MİLLETVEKİLİ GÖNDERMEK İSTİYORUZ

Seçim tarihinin erken olmasının doğuracağı sorunların sorulması üzerine konuşan Demir, ?Biraz sıkıntı yaşanacaktır ama biz çalışmalarımızı büyük bir heyecanla sürdüreceğiz. İçimizden daha çok çalışmak ve İnegöl´de en azından 1-2 milletvekili göndermenin mücadelesini vereceğiz. Sistemi onlara bırakmayacağız? şeklinde konuştu.

MERKEZİN KARARINA UYACAĞIZ

Önseçim yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine konuşan Demir, ?Şuanda hiçbir şey söyleme şansımız yok. Genel merkez ve ilimizin vereceği karara göre devam edeceğiz. İl Başkanlığı toplantısından sonra tekrar bir araya gelip konuyu açarız? diye konuştu.

DEMOKRATİK BİR SEÇİM İÇİN OHAL KALKSIN

OHAL yasası ile seçime gitmek ne kadar doğru bilmiyoruz. Bu iyi bir şey değil. İktidar kendisine, seçmenine güveniyorsa demokratik bir şekilde yarışmalıdır. OHAL´in kalkması lazım. OHAL´siz seçime girilirse insanlar mutlu olur. Nasıl erken seçimi gündeme getirdilerse OHAL´i de kaldırmaları lazım. Demokratik bir yarış için OHAL kalkmalı? ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ İLE İTTİFAKTAN YANAYIM

Bizim ilçe başkanlığı olarak İYİ Parti ittifakı ile alakalı bir şey söylememiz bağlayıcı olmaz. Şuan biraz bekleyeceğiz. Genel merkezimizin söylemlerini bekleyeceğiz. Bir partili olarak nasıl AK Parti MHP ile ittifak kurdu ise ben de İYİ Parti ile ittifak kurmaktan yanayım.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00