SEFA MAĞAZALARI AÇILIŞINA ÜNLÜ AKINI

SEFA MAĞAZALARI AÇILIŞINA ÜNLÜ AKINI

Türkiye genelinde 13 şubesi bulunan Sefa Mağazaları, 14. şubesini İnegöl’e açtı. Ünlü simaların da katıldığı açılışta izdiham yaşandı.

 

Türkiye genelinde 13 şubesi bulunan Bursa firması Sefa Mağazaları, 14. şubesini dün gerçekleştirilen tören ile İnegöl’de açtı. Atatürk Bulvarı üzerinde eski LC Waikiki mağazasının bulunduğu binada açılan Sefa Mağazalarının açılışına; İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mustafa Kemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, manken ve sunucu Vahe Kılıçarslan, manken ve şarkıcı Ece Gürsel, manken Irmak Atuk ve manken Tuğba Altıntop ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi mağaza önündeki vatandaşlara çekilişlerle çeşitli hediyeler verilirken, manken ve şarkıcı Ece Gürsel İnegöllülere mini bir konser de verdi.

İNEGÖL YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Açılış öncesi konuşan Sefa Mağazaları zinciri sahibi Sefa Çifci, “14. şubemizi İnegöl’de açıyoruz. Ancak bu açılış için geç kaldık. Bursa firmasıyız. Bursa ilçelerinde ve merkezinde mağazalarımız var. Bugün buradaki şubemizin açılışında daha farklı bir mutluluk yaşıyoruz. Bir Bursa firması olarak İnegöl’e yatırım yapmaktan çok mutluyuz. İnegöl’e yaptığımız yatırımlar devam edecek” dedi.

KURTULAN’DAN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ

Mustafa Kemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise Sefa Mağazalarının İnegöl’e en iyi hizmeti vereceğini söyleyerek açılışın hayırlı olmasını temenni etti.

İNEGÖLLÜLER SAHİP ÇIKACAKTIR

İnegöllülerin Sefa Mağazaları’na sahip çıkacağını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş “İnegöl ekonomisi yeni bir değer kazanmıştır, hayırlı uğurlu olsun” dedi. Konuşmaların ardında edilen dualar ise Sefa Mağzaları İnegöl Şubesi kurdele kesimiyle hizmete açıldı. Açılan mağaza protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından gezildi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68