www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞEHİDİN ANISINA AŞURE İKRAMI

ŞEHİDİN ANISINA AŞURE İKRAMI

İnegöl İmama Hatip Lisesi, her yıl düzenlediği aşure ikramını, bu yıl BAKKOOP desteği ile Şehit Bekir Çelik anısına gerçekleştirdi.

 

İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen programa AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mal Müdürü Yaşar Cengiz, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, BAKKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İnkaya, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

MÜDÜRDEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Programda ilk olarak açıklamalarda bulunan İmam Hatip Lisesi Müdürü Mahmut Alpir ?Programımıza hoş geldiniz. Aşure birlik ve beraberliğin sembolü olarak dağıtılan bir tatlıdır. Bizler de şuna inanıyoruz; İmam Hatip Liseleri bu toplumun birlik ve beraberliğini en etkili kurumlarından bir tanesidir. Biz de İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde hem ilçemizin değerli yöneticilerine hem de öğrencilerimize aşure ikramı yapalım istedik. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda büyük emeği geçen Okul Aile Birliği Eski Başkanımız Abdulcabbar Uzun hocama çok teşekkür ediyorum. Aşure ikramımıza sponsorluk yapan ve bütün masrafları üstlenen BAKKOOP Yönetimine çok teşekkür ediyorum? dedi.

 

ETKİNLİĞİN ŞEHİT BEKİR ÇELİK ANISINA YAPILMASINI İSTEDİK

BAKKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan İnkaya ise, ?Bugüne kadar İnegöl Bakkallar Odası olarak birçok kurumla beraber çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Bizlerden talebimiz olup olmadığı sorulduğunda, kendilerine gayretlerinden dolayı müteşekkir olduğumuzu ifade ettik. İmam Hatip Lisesi´nden böyle bir talep gelince, kendilerinden bu aşurenin Şehit Bekir Çelik anısına yapılmasını istedik. Kendileri de kabul ettiler, teşekkür ederiz? şeklinde konuştu.

 

?GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURMAK İSTEDİK?

İnkaya, ?Bekir Çelik kimdir? 2010 yılında İstanbul Halkalı´da 4 silah arkadaşı ile birlikte bombalı saldırıda şehit olmuş İskenderunlu vatan kahramanı. Bu kurban bayramında şehidimizin eşi Emine Çelik Hanım, eşinin mezar taşı ile bir öz çekim yapıp sosyal medya hesabından paylaşmış. Eşine duyduğu özlemi dile getirmiş. Sitem etmiş. Şehit eşidir, sözüne sözümüz olmaz. Sözleri bizler için nasihat olur. Belki de bir gönül köprüsü kurulur haberi olursa, acı da olsa yüzünden bir tebessüm oluşur diye bugün analım istedik. Şehit Bekir Çelik ve tüm Şehitlerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00