www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şehidin Annesinin Yüreği Acıya Dayanmadı

Şehidin Annesinin Yüreği Acıya Dayanmadı

Diyarbakır`ın Silvan ilçesinde güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Bursalı jandarma komanda onbaşı Aykut Delimehmetoğlu`un annesi fenalaşarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şehit askerin sosyal paylaşım sitesindeki sa

Acı haber şehit askerin Süleymaniye Mahallesi Funda Sokağı`ndaki evine tez ulaştı. Yetkililer, sağlık görevlileri ile birlikte acılı ailenin evine giderek, Beytullah-Gülnur Delimehmetoğlu çiftine şahadet haberini verdi.

 5 aylık asker olan çocuğunun acı haberiyle yıkılan anne Gülnur Delimehmetoğlu`nun feryatları yürekleri dağladı. Aile fertlerine sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapılırken, şahadet haberini alan yakınları eve akın etti.

Dün geceden beri gözyaşlarına boğulan anne Gülnur Delimehmetoğlu, öğle saatlerinde tansiyonunun yükselmesi üzerine, evde hazır bulunan sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Vali Vekili Ahmet Hamdi Usta, İnegöl Kaymakamı Durmuş Gençer’de acılı aileyi ziyaret ederek taziyede bulundu. Vali Vekili Usta, "Bu acı sadece Beytullah beyin ailesinin değil, bütün İnegöl`ün, bütün Türkiye`nin kalbine düştü. Sevgili evladımız bu vatanı bizlere emanet ederek şehitler kervanına katıldı. Ailesine sabır, şehitlerimize rahmet diliyorum. Valimizin de başsağlığı ve selamlarını iletmek istiyorum. Kendileri önemli bir toplantı için yurt dışında. Tören burada olsaydı dönme hazırlıkları yapmak üzereydi, ama ailenin kararıyla cenaze Çubuk`a alındığı için ben onun adına da başsağlığı iletiyorum. Allah sabırlar versin, mekanı cennet olsun" dedi.

Milletvekili Şahin ise, "13 tane pırlanta gibi gencimizi kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama şunu çok iyi biliyor ve diyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. Vatanımıza kastedenler hiçbir şekilde başarılı olamayacaktır. Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecekler. Mecliste çözemeyeceğimiz hiçbir mesele yoktur. Hele kanla, silahla hiçbir meselenin çözüldüğü görülmemiştir. Biz terörü lanetliyoruz. Teröre bulaşanları, bu ülkenin birliğine kastedenleri lanetliyoruz. Evladımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailenin acısını paylaşıyoruz" diye konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19