www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞEHİR OLARAK MÜCADELE EDECEĞİZ

ŞEHİR OLARAK MÜCADELE EDECEĞİZ

İnegölspor´un yeni Başkanı Münür Kanar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti. Taban, ?Hedefe varmak için şehir olarak mücadele edilecek. Herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor? dedi.

İnegölspor´da yapılan olağanüstü genel kurul sonucunda göreve gelen Münür Kanar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, yeni döneme ilişkin mesajlar verildi.

 

ZOR BİR GÖREVİ ÜSTLENDİLER

Bordo Beyazlı yönetimi konuk eden Belediye Başkanı Alper Taban, ziyaret sırasında açıklamalarda bulundu. Yeni yönetimi tebrik eden Taban, ?İnegölspor Başkanımızı ve kıymetli yöneticilerimizi bugün İnegöl Belediyesi´nde ağırlıyoruz. Öncelikle göreve gelen yeni yönetimimizi ve Başkanımızı ben tebrik ediyorum. İnegölspor´umuzun olağanüstü kongresinde göreve gelerek zor bir görevi üstlendiler. Ben öncelikli olarak medeni cesaretlerinden ve bu girişimlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Çünkü bildiğiniz gibi olağan kongrelerde süreç belki daha olağan işliyor ama olağanüstü kongrede talipler bu noktada biraz daha çekingen kalıyor olabilir. Kendileri burada cesaret gösterip girdiler. Her türlü olumsuzluğa rağmen bu noktada biz burayı yönetebiliriz dediler. Kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

 

ŞEHİR OLARAK MÜCADELE EDECEĞİZ

İnegölspor´un bu şehrin önemli değerlerinden bir tanesi olduğuna vurgu yapan Taban, ?Şehrin tanıtımında, yeri gelir ülke tanıtımında çok önemli katkılar verebilecek bir kuruluş İnegölspor. Bugüne kadar da geçmişteki yönetimlerimizin, Başkanlarımızın önderliğinde İnegölspor bugüne kadar gelmiş. Ancak hep konuştuğumuz bir şey var, İnegölspor´umuzun bundan sonraki süreçte koyulacak olan kısa, orta ve uzun vade hedeflerle istenilen noktaya taşınması. İnşallah ben inanıyorum ki geçmişte de İnegölspor´da başarılar elde etmiş olan Münür Kanar Başkanımız ve yönetimi inşallah bu dönemde de yapacakları güzel planlamalarla İnegölspor´umuzu öncelikle PTT 1. Lig hedefine? Tabi bugünden belki bunun adı konulacak. Planlaması yapılacak ve o hedefe varmak için de şehir olarak mücadele edilecek? diye konuştu.

 

HERKESİN TAKIMA SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR

Taban, konuşmasında ilçe halkına da seslenerek şöyle devam etti: ?Ben buradan tüm işadamlarımıza, sanayicilerimize, esnafımıza, vatandaşlarımıza bu vesileyle sesleniyorum; herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Bugüne kadar destek ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Ancak bunu daha geniş bir alana yaymak zorundayız. Herkesin desteklediği bir ortama geçmek zorundayız. Dolayısıyla ben bu birlik ve beraberliğin de sinerjiye dönüşerek İnegölspor´a başarılar getireceğine canı gönülden inanıyorum. Gönlümüzden geçen aynen taraftarın ve yönetimlerin de istediği gibi İnegölspor´un hak ettiği yere gelmesi. Bu 1 yılda gerçekleşir, 3 yılda ya da 5 yılda? Hiç fark etmez. Hedefler konursa Allah´ın izniyle bu başarılabilir. Ben aldıkları görevden dolayı kendilerini kutluyorum. Başarılar diliyorum ve yanlarında olduğumu ifade ediyorum. İnşallah başarılarla dolu bir sezon olsun.?

 

İNEGÖLSPOR´UMUZUN YÜKÜNÜ HAFİFLETMEYE GELDİK

İnegölspor Başkanı Münür Kanar ise borç ödemek için göreve geldiklerini kaydederek; ?Başkanımıza bizleri kabulünden dolayı teşekkür ediyorum. Biz bunu kongre sürecinde de söylemiştik; biz buraya borç ödemeye, İnegölspor´umuzun yükünü hafifletmeye geldik. Aynı zamanda içimizde yatan bir aslan da var. Bunu yaparken işimizi kış tutacağız, yaz çıkarsa bahtımıza deyip çalışacağız. Sağ olsun Belediye Başkanımız da ifade etti, yanlarındayım dedi. Elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte biz de elimizden geleni yapacağız. Zaman zaman Başkanımızla da konuşup kendisine bilgi veriyorum. Bizim sokağa atacak bir liramız yok. Bizim halkın, işadamlarının, esnafın parasını sokağa atacak lüksümüz yok. Biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hep birlikte el ele bunu başaracağız. Bu başarıyı omuz omuza, taraftarımızla, mülki amirlerimizle elde edeceğiz? açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29