Şehit Ailelerine Ücretsiz Hizmet

Şehit Ailelerine Ücretsiz Hizmet

İnegöl´de faaliyet gösteren Ata Halı Yıkama firması, şehit yakınlarına yönelik ?Süresiz ücretsiz halı yıkama" hizmeti veriyor.

Firma, sosyal sorumluluk projesi olarak kabul ettikleri bu uygulamayı yerel radyoya verdiği reklam ile tüm ilçe halkına duyuruyor.

 

İşletmenin sahibi Mehmet Atabey, yaptığı açıklamada, ülkenin doğu illerinde teröre karşı yürütülen operasyonlara katılan asker ve polislerin şehit olmasından büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

 

HER ESNAFIN YAPMASI GEREKİYOR

Şehit ailelerine bugüne kadar farklı yollarla destek verdiklerini ancak kalıcı bir hizmeti hayata geçirmek istediklerini dile getiren Atabay, ?Terör olaylarından dolayı vatana canını feda etmiş olan şehitlerimizin ailelerine yapabileceğimiz bir şeyler yapmak istedik. Bu çerçevede halılarını ücretsiz yıkamaya karar verdik. Bu bir sosyal sorumluluktur. Teröre karşı bir tepki duruşudur. Bunu bütün herkesin, firmaların, esnafın yapması gerektiğine inanıyorum. Halılarını yıkadığımız şehit aileleri, ücretsiz olmasına rağmen ücret teklifinde bulunuyor ama almıyoruz. Firma var olduğu sürece şehit ailelerine ömür boyu ücretsiz hizmet vermeye devam edeceğiz. Yani bu kampanyamız süresiz ücretsiz? dedi.

 

?ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİNE SAHİP ÇIKIYORUZ?

Radyoya verdikleri reklama olumlu ve olumuz tepkiler aldıklarını ifade eden Atabey, ?Ailesinden şehit olmayıp da arayanlar, teşekkür edenler oldu. Reklam amaçlı yaptığımızı düşündükleri için olumsuz tepkilerle de karşılaştık. Bu yaptığımız reklam değil, teröre tepkidir, şehitlerimizin emanetine sahip çıkmaktır. Ama Allah razı olsun İnegöl halkımız memnunlar? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32