www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ŞEHİT AİLESİ CENAZE TÖRENİ İÇİN ANKARA’YA DUALARLA UĞURLANDI

ŞEHİT AİLESİ CENAZE TÖRENİ İÇİN ANKARA’YA DUALARLA UĞURLANDI

Diyarbakır`da teröristlerin şehit ettiği 13 asker arasında bulunan Jandarma Onbaşı Aykut Delimehmetoğlu`nun, İnegöl’de yaşayan ailesi cenazeye katılmak üzere Ankara`ya hareket etti.

Diyarbakır`da teröristlerin şehit ettiği 13 asker arasında bulunan Jandarma Onbaşı Aykut Delimehmetoğlu`nun, İnegöl’de yaşayan ailesi cenazeye katılmak üzere Ankara`ya hareket etti. Hareketten önce evin önünde dualar okundu. Burada düzenlenen törene Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, İneğöl Kaymakamı Durmuş Gencer, İlçe Jandarma Komutanı Arslan Akpınar, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanı Ak Partili Alinur Aktaş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİT ANNESİ FENALAŞTI

Sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu törende anne Gülnur Delimehmetoğlu `Canım oğlum` diye feryat ederek, fenalaştı. Sağlık ekipleri tarafından ikinci kez ambulansla İlçe Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Gülnur Delimehmetoğlu`na, burada sakinleştirici iğne vuruldu. Baba Beytullah Delimehmetoğlu ise yakınları tarafından güçlükle ayakta durabildi. Şehidin annesi ve babası daha sonra oğullarının cenaze törenine katılmak için yine ambulansa Ankara`ya hareket etti.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19