www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şehitler için mevlid okutuldu

Şehitler için mevlid okutuldu

15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında bugün öğlen namazı öncesi İshakpaşa Camiinde şehitlerimiz için mevlit okutuldu. Namaz sonrası vatandaşlara cantık ve ayran ikram edildi.

İnegöl Kaymakamlığı ile İnegöl Belediyesi işbirliğinde düzenlenen 15 Temmuz anma etkinlikleri gün boyu düzenlenen programlarla sürdürüyor. Sabah namazında İshakpaşa camisinde sabah namazı ve ardından bereket sofrasıyla başlayan, şehitlik ziyaretiyle devam eden programlar kapsamında öğlen namazı öncesi de yine İshakpaşa camisinde tüm şehitlerimiz için mevlit okutuldu.

Mevlit programına; Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Müftü Kazım Güzel ile STK temsilcileri ve kalabalık cemaat katıldı. Namaz öncesi okunan mevlidin ardından, kalabalık cemaatle öğlen namazı kılındı.

Namaz çıkışında cami önünde kurulan stantlarda, İnegöl Belediyesi tarafından vatandaşlara cantık ve ayran ikram edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mevlit programı ve ikramlar sırasında şehitlerimiz için dualar edildi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29