Şehitler için mevlit okuttular

Şehitler için mevlit okuttular

Suriye’nin İdlib kentinde hain saldırı sonrası Şehit olan Mehmetçiklerimiz için İnegöl Şavşatlılar Derneği yönetimi İshakpaşa camiinde mevlit okuttu.

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından Mehmetçiklerimize yapılan hain saldırı sonrasında Şehit olan Askerlerimiz için İnegöl Şavşatlılar Derneği önceki akşam İshakpaşa camiinde mevlit okutup lokma dağıttılar.

 

Konu ile alakalı açıklama yapan İnegöl Şavşatlılar Derneği başkanı Durmuş Aydın, “İnegöl Şavşatlılar Derneği İnegöl’de faaliyet gösteren, kendi üyelerinin yanında tüm İnegöl'e hizmet etmeye çalışan tüm İnegöllülerin derneğidir.Derneğimiz birçok alanda,sosyal kültürel faaliyetler yapan,iyi gününde, kötü gününde insanımızın yanında olan,her zaman vatanının, milletinin, Bayrağının yanında olan,İnegöl’de başta kardeş dernekler olmak üzere tüm resmi kuruluşlarla,tüm kesimlerle iyi ilişkileri bulunan bir dernektir.İnegöl Şavşatlılar Derneği geçmişte ve bugün ülkemize yönelik her türlü hain saldırı karşısında, duruşuyla Türk ordusunun,Türk Milletinin, Türk devletinin yanında olmaya devam edecektir.7 Mart Artvin’in kurtuluş yıldönümü nedeniyle bağlı olduğumuz Artvin Kafkas dernekler federasyonu Bursa’da,İnegöl Şavşatlılar derneği,İnegöl’de Kapalı spor salonlarında yapacağı kurtuluş programlarını Suriye’de hain saldırılar sonucu 35 askerimizin Şehit olması nedeniyle iptal etmiştir.Bursa ve İnegöl’de 10 İlçede okunan Mevlidi şerif ve dualarımızla Kahraman şehitlerimizi gazilerimizi anıyor vatanımız için bizlerinde seveseve cepheye koşmaya hazır olduğumuzu buradan dünya aleme ilanediyoruz.Vatanımızın huzuru, güvenliği ve mazlumları müdafaa etmek üzere üstlendikleri görevde şehit olan tüm kahraman askerlerimizin ruhları şad olsun. Rabbim şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin,yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin. Türk Milletinin başı sağ olsun.Türk Ordusu,Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatıyla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermiştir.Bizler Ordumuzun milletimizin yanındayız. Bahar Kalkanı harekatını destekliyoruz. Katillerle,bölücülerle mücadele eden devletimizin ve kahraman ordumuzun yanındayız. Alınacak her kararın, atılacak her adımın arkasındayız. Cenabı Hak Türk milletinin birliğini ve beraberliğinikorusun, düşmanlarımızı kahretsin ordumuzu muzaffer kılsın.” İfadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68