Şehitlere Saygı Teröre Lanet

Şehitlere Saygı Teröre Lanet

Adli yılın açılışında konuşan Bursa Barosu İnegöl Temsilcisi Av. Ünal Rubacı, son yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, “Yaşadığımız acıların, bu yeni adli dönemimizde bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Adli tatilin ardından, 2012-2013 yeni adli yılı 3 Eylül Pazartesi günü başladı. Yeni dönemin başlaması münasebetiyle dün İnegöl Adliyesinde Bursa Barosu İnegöl temsilciliği önderliğinde bir kokteyl verildi.

TERÖRE LANET

Açılış öncesi aynı gün yaşanan terör saldırılarında hayatlarını kaybeden ve ülke için canını vermiş diğer şehitler ile Mustafa Kemal Atatürk için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Bursa Barosu İnegöl Temsilcisi Av. Ünal Rubacı, yaptığı açılış konuşmasında yaşanan terör saldırılarını lanetlediklerini belirterek, “Yaşadığımız acıların, bu yeni adli dönemimizde bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bizler tüm adli yargı bireyleri olarak bu yeni dönemde hukukun üstünlüğü ilkesiyle hareket etmeye devam edeceğiz. Yeni adliye binamızda tüm arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Ben öncelikli olarak yeni atanan Hakimlerimize, Savcılarımıza ve avukatlık mesleğine yeni başlayan avukat meslektaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Yeni adli yılın hepimize adalet ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yeni Adli Yıl açılışına İnegöl Başsavcısı Mehmet Özel, Adli yargı hakim ve savcıları, Bursa Barosu İlçe temsilcisi Av. Ünal Rubacı, İnegöl Avukatları ve adli personel katılı.



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14