www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şehrimizin marka caddesiyiz

Şehrimizin marka caddesiyiz

Yapılan kongre ile güven tazeleyen Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri, istişare ziyaretlerine Ticaret Odası Başkanı Yavuz Uğudağ ile devam etti.

4.Olağan Genel Kurul Kongresi’nde yeniden göreve seçilen Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar, “Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği olarak geçen hafta yaptığımız kongre sonrasında protokol ziyaretlerimize başladık. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası bizler için çok önemli bir yere sahip. Yavuz başkanımızda bizler için özellikle şahsında da önemli bir yere sahip. Derneğimizin bundan 3,5 sene önce kurulmasında vesile olan kişilerden birisidir. O zaman İMOS başkanıydı. Sağ olsun kendileri bizlerin birlikte hareket etmemizi tavsiye etti. Bizde ondan sonraki faaliyetlerimizde kendileri ile istişare halinde olduk. Daha sonra Ticaret Odası başkanı olduktan sonra sağ olsun derneğimizle her zaman fikir birliği içerisinde yürüdük. Mobilya sektörümüze, şehrimize katkı koymaya çalıştık. Caddemiz Türkiye’nin önde gelen hatta Dünya’ya örnek yapılanmalarındadır. 1200 metre uzunluğunda çift taraflı tamamı mobilyacılardan oluşan gerçekten örnek bir küme. Bugünkü koşullarda özellikle açık AVM’lerin daha popüler olmaya başlamasıyla birlikte, 40 yıllık başarılı bir ticari hayatımızı inşallah nice 40 yıllar devam etmesini arzu ediyoruz. Şehrimizin marka caddesiyiz. Şehrimizin markasına değer katmak aynı zamanda üst çatımız olan İnegöl mobilyası markasına değer katma sorumluluğuyla bugüne kadar hareket ettik. Bundan sonrada inşallah böyle hareket etmeye devam edeceğiz. Bizi kabul ettiğiniz için tekrar sizle çok teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kullandı. 

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise “Odamıza hoş geldiniz. Geçen hafta yapılan genel kurul itibariyle Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği yönetim kurulu oluşmuş vaziyette. Bahadır başkan genel itibaiyle çok güzel bir toparlama yaptı.  Özellikle Ertuğrulgazi Caddemiz İnegöl mobilyamızın ve İnegöl ekonomisinin can damarı olan caddelerden birisi. Bu bağlamda baktığımızda İnegöl’ümüzü hem yurtiçine hem yurtdışına özellikle mobilya anlamında tanıtan birinci merkezlerimizden birisi. Bundan önceki süreçte şehrimizin mobilya sektörüne ve şehrimiz ekonomisine çok ciddi katkı sağlayan bir cadde. Bu caddenin de dernekleşmesi aslında çok önemliydi. Bu bağlamda da 3,5 yıl önce caddemiz dernek olarak faaliyete başladı. Bu bizim içinde önemli. Biz Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Derneği başkanımızla ve yönetim kuruluyla uzun yıllardan beri ortak projeler, programlar gerçekleştirerek şehrin ekonomisine, şehrin mobilya sektörüne katkı sağlamaya, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Allah kolaylıklar versin.”şeklinde konuştu.

 



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51