www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şehrin ortak paydası için çalışıyoruz

Şehrin ortak paydası için çalışıyoruz

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, kısa süre önce gerçekleştirilen kongre sonucu güven tazeleyen Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

Kısa süre önce gerçekleştirilen olağan genel kurul sonucu güven tazeleyen Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kongre sonrası kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

Şehrin Ortak Faydası İçin Çalışıyoruz

Ziyarette konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Seçimleriniz hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni görevlerinizde başarılar dileriz. Sizlerle hem arkadaşız, hem dostuz hem de bu şehir için ortaklaşa çalışan iki kurumuz. Bundan sonraki süreçte yine aynı şekilde hem maddi hem manevi anlamda birbirimize destek vermeye devam edeceğiz. Başta Ziraat Odamız olmak üzere çevremizde faaliyet gösteren tüm Odalarımız ve işadamları derneklerimizle şehrin ortak faydasına olan her türlü projede hep birlikte hareket etme kararındayız. Bundan sonra da bu düşünce çerçevesinde hareket edeceğiz? dedi.

Destek Talebi

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ise, ?Göreve geldiğimiz günden bugüne ilginizi ve alakanızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederiz. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. İnegöl İş Dünyası Platformu kapsamında biz de 3 tane madde sunmuştuk. Bunlardan bir tanesi İnegöl´de tarım ürünlerini işleyecek tesislerle ilgili çalışmalar yapılmasıydı. Bunun yanı sıra pazar sorunuyla ilgili destek bekliyoruz. Son olarak ise şuanda şehrin içinde sıkışmış bir durumda hizmet veriyoruz. Ziyaretimize gelen siyasilerimizden de bu konuda söz aldık. Şehirden fazla uzaklaşmadan tüm üretici birliklerini içine alacak bir yerimizin olmasını istiyoruz. Biz de taşın altına elimizi koyarız. Gece gündüz hepimiz İnegöl için çalışıyoruz. Bu konuda sizden de destek istiyoruz? diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51