ŞEKER GİBİ UYGULAMA

ŞEKER GİBİ UYGULAMA

Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğinin motosiklet, elektrikli bisiklet ve bisikletler üzerinde 1 haftadır yaptığı uygulamalar işe yaradı. Kural ihlallerinin gözle görülür şekilde azaldığı görülürken, dün kurallara uyan sürücülere şeker

Emniyet Müdürü Murat Sevinç’in talimatı üzerine 19 Haziran Pazartesi günü İnegöl genelinde başlatılan ters yön uygulamalarında, 1 haftada 75 bin TL ceza kesildi. Vatandaşların polisin ısrarlı takibini görmesi üzerine kurallara riayet etmeye başladığı görülürken, ters yönde giden bisiklet ve elektrikli bisikletlerde de rekor bir azalma yaşandı.

KURALLARA UYAN SÜRÜCÜLERE ŞEKER

Dün sabah saat 10.00’da Atatürk Bulvarı üzerinde Lazlar Camii mevkiinde yapılan uygulamaya katılan Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği, Toplum Destekli Büro Amirliği ve Çocuk Büro Amirliği ekipleri, kural ihlallerinin azalmasıyla birlikte kurallara uyan motosiklet ve bisiklet sürücülerini ödüllendirmeye başladı. Yoldan geçen motosiklet, bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerini durduran ekipler, ödül olarak şeker ikramında bulundular. Uygulamalara katılan Trafik Tescil Denetleme Büro Amiri Ömer Meşe, kurallara uyan sürücülere teşekkür ederek, bu tür uygulamaların devam edeceğini bildirdi.

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK

Son dönemlerde yapılan uygulamalar ve kesilen cezaların ardından, dün yapılan uygulamalar sırasında birkaç istisna haricinde ters yön ihlali yapan sürücüye rastlanmazken; son yıllarda kural ihlali yaparak ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazalara sebebiyet veren bisiklet ve motosiklet sürücülerine yönelik çalışmalar yapan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin kurallara uymayan sürücülere yönelik sürdürdüğü uygulamaların da devam edeceği belirtildi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07