ŞEKERSPOR TANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

ŞEKERSPOR TANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

2.Amatör Küme takımlarımızdan İnegöl Şekerspor yönetimi ve futbolcular Çağlar Lokantası´nda sezon öncesi tanışma ve kaynaşma yemeğinde buluştular.

 

Yeni sezonda 2. Amatör Küme´de mücadele verecek olan Şekerspor, sezon öncesi hedef değerlendirmesi yapıldı. Kulüp Başkanı Halil Özdemir öncelikli hedeflerinin Play-Off olduğunu vurguladı.

İLK HEDEF CENTİLMENLİK

Tanışma yemeği esnasındakısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Halil Özdemir; ?Sizlerden tek istediğim karşılaşmalarda centilmence mücadele etmeniz olacak.Hiçbir zaman kulübümüze yakışmayacak hareketler istemiyorum.Camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğinize can-ı gönülden inanıyorum. Şekerspor, İnegöl´ümüzün güzide kulüplerinden birisidir. Kulübümüz kendi yağı ile kavrulan, yönetimimizin imkânları doğrultusunda mütevazı bir kulüp. Geçtiğimiz sezonlarda hedefler koyduk. Zaman geldison maçlara kadar koyduğumuz hedefler doğrultusunda ilerledik, zaman geldi hedefimizden uzaklaştık. Onun için ben oyuncularımıza güveniyorum.En iyi hedefi futbolcular,yani sizler sahada güzel futbolunuz ile belirleyeceksiniz? dedi.

Başkan Özdemir, yemeğin düzenlenmesinde katkısı olan yönetim kurulu üyelerine ve Çağlar Lokantası sahibi Sinan Çağlar´a teşekkür etti.

BİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Son olarak söz alan Antrenörü İrfan Kocabıyık ise, ?Şampiyon çıkmamamız için bir engel yok fakat hedefi ben değil sizler koyacaksınız. Kalitenizi belli etmek sizlerin elinde şimdi çok fazla konuşmaya gerek yok.Sahada sizler konuşacaksınız. Şekerspor´a yakıştığı yere sizler çıkaracaksınız. Bu sene bizim senemiz olsun?ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26