SELÇUK GİYİM 4. ŞUBESİYLE HİZMETTE

SELÇUK GİYİM 4. ŞUBESİYLE HİZMETTE

İnegöl’de uzun yıllardır konfeksiyon sektöründe hizmet veren Selçuk Giyim, Ahmet Akyollu Caddesi’nde 4’üncü şubesini hizmete açtı.

Selçuk, Barış ve Savaş Evdalı kardeşlerin işlettiği ve İnegöl’de uzun yıllardır konfeksiyon sektöründe hizmet veren Selçuk Giyim’in dördüncü şubesi, Cumartesi günü düzenlenen törenle Sinanbey Mahallesi Ahmet Akyollu Caddesi numara 32 adresinde, eski uzmanlar polikliniğinin bulunduğu binada hizmete girdi. Açılış törenine Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İşyeriniz hayırlı uğurlu olsun. Biz onların burada başarılı olacağını biliyoruz. İnşallah İnegöllüler de sahip çıkar. Her açılan işyeri şahsımı hem Belediye Başkanı olarak, hem de İnegöl’de yaşayan bir vatandaş olarak heyecanlandırıyor. Ama ticaretin de kuralları var tabi. Ne iş yaparsanız yapın, tatlı dil, güler yüz, kalite, malımızın arkasında durmak bunların hepsi önemli. İşin beti ve bereketi de bir o kadar önemli” dedi.

 

Firma adına bir konuşma yapan Barış Evdalı ise, “Açılışımızı onurlandıkları için ilçe halkımıza teşekkür ederiz. Bugün bizleri yalnız bırakmadıkları için minnettarız. Yeni yerimizde yeni konseptimiz ve yeni markalarla İnegöl halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Kaliteden ödün vermeyerek fiyatları da düşük tutup İnegöl halkını memnun etmeye çalışacağız. Yeni şubemizde en iyi ayakkabı markaları, erkek giyim, eşofman çeşitleri ürünleri bulunuyor. Burası İnegöl’de 4’üncü şubemiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile işyeri hizmete açıldı.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24