www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Semiz Güven Tazeledi

Semiz Güven Tazeledi

Yeni sezonda 1.Amatör Küme´de mücadele edecek olan Doğanspor´da genel kurul heyecanı yaşandı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Tahsin Semiz güven tazeledi.

Önceki akşam kulüp tesislerinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında tüm üyelerin evet oyunu alarak güven tazeleyen Başkan Tahsin Semiz, ?Yapılan kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Doğanspor´daki yöneticiliğimizde Allah kısmet ederse bu yıl beşinci seneye giriyoruz. İlk geldiğimiz birinci sene 2. Amatör´de şampiyon olduk. İkinci sene 1.Amatör´de şampiyon olduk. 3.sene zor şartlara rağmen Süper Amatör Küme´de ligde kalmayı başardık. 4.senemizde ise küme düştük. Sportif olarak sevinci deüzüntüyü de yaşadık. Yönetime geldiğimizden itibaren kulübe maddi olarak bir tenis kortu kazandırdık. Birde bu sene arkadaşlarımız ile beraber Paintballprojemiz vardı. Bunu da hayata geçirmeyi başardık. Şu an Paintball federasyonu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Burayı resmi müsabaka sahası yapmak istiyoruz. İnşallah bundan sonrada 1.Küme´de şampiyon olup yeniden Süper Amatör Küme´ye yükselmek istiyoruz. Doğanspor´u inşallah hak ettiği yere yeniden getireceğiz. Geçtiğimiz sezon düşme konusu da bizlere bir tecrübe oldu. Bu sene yaptığımız hataları inşallah önümüzdeki dönemde yapmayacağız. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar diliyoruz? dedi.

 

YÖNETİM KURULU

Güven tazeleyen Tahsin Semiz´in listesinde şu isimler bulunuyor; İsmail Ünsal, Ümit Haraslı, Gökhan Emre, Mesut Şahar, Ali Matışlı, Abdullah Akşeker, Selim Saman, Sercan Özçiftçi, Sinan Çağlar, Taner Erim, İlker Akgüller, Hasan Eltutan.

 

Haber ve Fotoğraf:  Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01