www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şen; Böylesi Galibiyete Hasrettik

Şen; Böylesi Galibiyete Hasrettik

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Bingöl Belediyespor’u 3-0’la geçen İnegölspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor. Kulüp Başkanı Yusuf Şen, kalan 3 maçın birbirinden zorlu olduğuna ve 3 maçı da kazanmaları gerektiğini belirtirken, k

Spor toto 3. lig 1. grupta hafta sonu kendi evinde oynadığı maçta Bingöl Belediyespor’u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden İnegölspor’da, alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Bordo-Beyazlı ekip için hayati önem taşıyan maçtan 3 puanla ayrılan İnegölspor, kalan 3 haftada 7 puan toplayarak Play-Off’lara giden takımlar arasında yerini almak istiyor.

Bu Galibiyete Uzun Zamandır Hasrettik

İnegölspor’u ve camiayı rahatlatan maçın ardından bir açıklama yapan kulüp Başkanı Yusuf Şen, zorlu maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Çok net bir skorla ve güzel futbolla galip geldiklerini belirten Başkan Şen, “Sahamızda seyircimizin önünde net bir skorla galibiyete uzun zamandır hasrettik. İyi takımlara karşı iyi mücadeleler veriyoruz. Bingöl 2. yarının lideriydi. İkinci yarıda sadece 1 mağlubiyetleri vardı, ikinci mağlubiyetini bizden aldılar. Bingöl’ü sahadan sildik diyebiliriz. Kaybettiğimiz puanlara hayıflanıyorum. Hep kaybettiğimiz puanlar altımızda olan takımlardı” dedi.

Kazanarak Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz

Kalan 3 haftada zorlu maçların oynanacağına değinen Şen, “Önümüzde zorlu maçlar var. Nilüfer ile karşılaşacağız. Önümüzdeki haftada maçın çok önemli olduğunu bir kere daha ifade etmek istiyorum. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Nilüferle Geçmişten Gelen Bir Rekabet Var

Teknik Direktör Cevdet Uzunköprü ise; maç sonrası yaptığı açıklamada kazandıkları için mutlu olduklarını ve artık önlerine bakmak zorunda olduklarını dile getirdi. Uzunköprü, sergilenen futboldan dolayı oyuncularını tebrik ettiğini belirterek; “Önümüzde kritik bir Nilüfer maçı var. Bu karşılaşmada ne yazık ki Ali Cemal sarı kart cezalısı. İnegölspor için çok önemli bir maç. Nilüfer maçı daha farklı olacak. İnegölspor ile Nilüferspor arasında olan geçmişten kalan bir rekabet var. Biz her şeye rağmen kazanacağız” şeklinde konuştu.

Büyütecek Olay Değil

Maç sırasında Oktay ve Hüseyin’in sahada göze hoş gelmeyen görüntülerini de değerlendiren Uzunköprü, “Futbolda her şey var. Genç bir takım. Bu tür şeyler futbolda doğal. Süper Ligde yumruk yumruğa giren oyuncular var. Bu atmosferde oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Çok büyütülecek bir olay değil. Bundan daha kötüsünü gördük. Gönül isterdi ki olmasın. Maçın stresi ve baskısı altında oluyor. Kazanma arzusu içinde olan takımımda oyuncularımın yaptıkları hoş değil tabii, seyircilerimizden onlar adına özür diliyorum. Futbolda oluyor” diye konuştu..



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19