www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sendika üyeleri taleplerini iletti

Sendika üyeleri taleplerini iletti

Eğitim Bir-Sen İnegöl temsilciliği tarafından sendika üyelerinin de katıldığı bir toplantı düzenlendi. Üyeler toplu sözleşme öncesi taleplerini iletti.

Programa Eğitim Bir-Sen Bursa şube Başkan yardımcıları Mustafa Korkmaz, Ali Ağaoğlu, büyükşehir temsilcisi Ahmet Aydın ile İnegöl ilçe başkan yardımcıları katıldı.

Programda konuşma yapan ilçe başkanı Sinan Aktaş; ?Bizler Eğitim Bir-Sen olarak sadece eğitim-öğretim alanında hizmet verenlerin değil genel idari hizmetler ve yardımcı hizmetler sınıfında çalışanlarında sendikasıyız.? dedi.

Aktaş devamında ise; ?Yeni dönem başkan yardımcılarından biri sizlerin içinden olan ilçe milli eğitim müdürlüğünde Teknisyen olarak çalışan Kadir Solak kardeşimizdir.  Sizlerin sorunlarını dile getirmek toplu sözleşme masasına taşımak için çalışmalar yapıyoruz. Bu minvalde Bursa il merkezinde çalıştay düzenledik orada birçok alanda masalar oluşturuldu bir tanesi de sizlerin sorunlarının tartışıldığı genel idari hizmetler ve yardımcı hizmetler masası, sizlerden topladığımız verileri orada değerlendirerek rapor haline getirip genel merkeze ulaştırıyoruz.? dedi.

Eğitim Bir-Sen Bursa şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Korkmaz da yaptığı konuşmada;  ?Birçok alanda yaptığımız çalışmaları genel idari hizmetler ve yardımcı hizmetler sınıfı çalışanlarına da yapmaktayız. Sizlerden gelen veriler bizim için önemli burada da birazdan sizleri dinleyeceğiz, sizlerin problemlerinizi, sorunlarınızı raporlaştırarak genel merkezimize ulaştıracağız, en fazla memur, hizmetli, Şef, VHKİ,  bekçi vb üyesi olan eğitim sendikası Eğitim Bir-Sen dir. Öğretmen arkadaşlarımıza yakınlığımız ve yaptığımız hizmetleri aynı şekilde sizler için de yapıyoruz, bütün üyelerimiz bizim için eş değerdedir, dedi. Eğitim Bir-Sen sizler için birçok kazanımlara imza atmıştır Devlet Personel Başkanlığı verilerine bakıldığında 270 kazanımdan hiç azınmayacak sayıda olanı sizler için elde edilen kazanımlardır,? dedi.

Toplantıya katılan üyeler bayram ikramiyesi verilmesi, 3600 ek göstergenin kendilerine de yansıtılması, giyim yardımının adaletli ve tutarlı bir şekilde ödenmesi, ek göstergenin kendilerine de verilmesi, eğitim-öğretim hazırlık ödeneğinin tüm çalışanlara verilmesi ve kurumlar arası ücret dengesizliğinin giderilmesi noktasında taleplerde bulundular, katılımcıların talepleri Eğitim Bir-Sen Bursa Büyükşehir temsilcisi Ahmet Aydın tarafından not edilerek değerlendirmelerde bulunuldu ve rapor ulaştırılarak, toplu sözleşme masasında gündeme getirileceğinin sözü verildikten sonra program sona erdi.

Haber ve Fotoğraf:Kurum Bülteni

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29