Şeref Et Törenle Açıldı

Şeref Et Törenle Açıldı

İnşaat ve Kuyumculuk sektörlerinde hizmet veren Murat Yurdaer Ekici'nin işlettiği Şeref Et firması dün düzenlenen törenle açıldı. Yoğun katılımın olduğu açılışta vatandaşlara 150 kg köfte ikram edildi.

Şeref Kuyumcusu ve Şeref İnşaat firması sahibi Murat Yurdaer Ekici’nin işlettiği Şeref Et, dün düzenlenen açılış töreniyle Turgutalp Mahallesi Göçmen Camii yanında hizmete girdi. Açılış törenine; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli,  bazı oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

150 KG KÖFTE DAĞITILDI

Et ve şarküteri ürünlerinin yer aldığı Şeref Et firmasının açılışında, işyeri önünde kurulan mangallarda hazırlanan 150 kilogram köfte vatandaşlara ikram edildi.

İNEGÖL’DE TİCARET YAPMAKTAN ZEVK ALIYORUZ

Dualarla başlayan açılış töreninde kısa bir konuşma yapan firma sahibi Murat Yurdaer Ekici, “Bugün İnegöl’e bir hizmet olarak yapmış olduğumuz Şeref Et firmamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Çok değerli Belediye Başkanımız ve katılımcılarla birlikte açılışımızı tamamladık. İnegöl’de bilindiği üzere Şeref Kuyumculuk ve Şeref İnşaatın yanında artık bundan sonra Şeref Et firmasıyla da hizmet vereceğiz. Biz İnegöl’de işyeri açmaktan, burada ticaret yapmaktan zevk duyuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yaptığı konuşmasında; “Murat kardeşimize müessesesinin hayırlı olmasını diliyoruz. Kendisi ticaret erbabı olması hasebiyle çok fazla nasihate, söze gerek yok. Bu işin kuralı kaidesi belli. Özellikle gıda sektörü olduğu için açıkçası hijyene, temizliğe sağlığa dikkat etmek lazım. Ben inanıyor ve ümit ediyorum ki, o da bununla ilgili gereğini yağacaktır. Zaten ürünleriyle ilgili Belediyemizin mezbahasına irtibatlı olarak çalışacak. Beraberinde tabi o da her esnaf gibi zabıta denetimlerine maruz kalacak. Biz de çevre sakinlerimizin bu müesseselere sahip çıkmasını temenni ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Konuşmaların ardından açılış kurdele kesimi ve ikramla son buldu.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68