www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Seri Yakalamak İstiyoruz

Seri Yakalamak İstiyoruz

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, ligde art arda galibiyetler elde ederek yükselişe geçmek istediklerini ve inançlı olduklarını ifade etti.

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, yarın İnegöl İlçe Stadı´nda ağırlayacakları Ankara Demir maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

İNANÇLIYIZ

Manisaspor maçıyla ilgili değerlendirme yaparak konuşmasına başlayan Şimşek, ?Öncelikle geçtiğimiz Cumartesi günü oynadığımız, İnegölspor için kıran kırana geçen Manisaspor maçından bahsedersek, karşılaşma çekişmeli, bol gollü ve son dakikaya kadar hiç durmayan tempoyla devam eden bir maç olmuştur. Sonunda kazanan takımımız oldu. Takımımızın mücadeleci ruhu bizi camia olarak daha da kamçılıyor. Ayrıca geçtiğimiz günü Ziraat Türkiye Kupasının son grup maçı olan Kayserispor ile karşılaşmamızı kaybettik. Kazansa idik Fenerbahçe ile karşılaşıp Türkiye genelinde izlenecek bir maça çıkacaktık fakat olmadı kısmet değilmiş. Bu andan itibaren lig bizim için çok çok daha önemli. İlk yarı kaybettiğimiz puanları art arda ligde kazanarak, seri yakalayarak hızlı bir şekilde kazanmak istiyoruz. Takımımız inançlı? dedi.

 

RAİF´İN CEZASI BİTTİ

Şimşek, ?Son transfer olarak Hatayspor´dan Hakan Söyler ile sezon sonuna kadar anlaştık. Bülent Kocabey ile de, Etimesgut kupa maçında yaptığı disiplinsiz hareketlerden dolayı camia olarak karar alıp, karşılıklı anlaşmamızı bitirerek yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu Pazar 20. hafta maçı olan Ankara Demirspor ile maçımız saat 13.30´da İlçe Stadyumu´nda oynanacaktır. Raif´in kırmızı kart cezası bitti. Bunun dışında herhangi sakat ve cezalı oyuncumuz yok? şeklinde konuştu.

 

TARAFTARA ÖVGÜ

Taraftara övgü yağdıran Şimşek, ?Bizleri Manisa gibi uzak deplasmanda ve Kayserispor maçında -10 derece yalnız bırakmayan her zaman coşkulu taraftarımıza teşekkürü borç biliriz. Onların desteğiyle takımımız çok daha iyi yerlere gelecektir, sağ olsunlar var olsunlar? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00