SERİ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ

SERİ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Sarıyer’in tecrübeli ve deneyimli oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu fakat İnegölspor’un hedefinin 3 puan olduğunu söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İnegölspor, haftasonu deplasmanda oynanacak olan Sarıyer maçı hazırlıklarını dün saat 11.00’da tesislerde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti.

 

SERİ YAKALAMAK ZORUNDAYIZ

Bir seri yakalamak zorunda olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, “İç saha kaybımızı telafi etmek adına dışarıdan bir galibiyet getirmek zorundayız. Sarıyer takımı da ligde tek galibiyeti olan, 10 beraberliği olan zor bir takım. Beraberliklerin takımı. Şuana kadar 13 maçta 10 beraberliği olan bir takım. Özellikle içeride de kaybetmeyen bir takım. Onun için işimizin zor olacağını biliyoruz. Tecrübeli, deneyimli oyunculardan kurulu bir ekip. Biz de iyi bir takımız ama bu sene deplasmanda arzu ettiğimiz skorları alamıyoruz. Pozisyon üretmekte güçlükler çekiyoruz. Ama bu hafta öyle zannediyorum ki inşallah Sarıyer’den 3 puan ile döneceğiz ve içeride kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmiş olacağız. Şuanda takımımızda sakat oyuncumuz yok. Eray ve Metin’de ufak tekef sakatlıklar var fakat onlar da şuanda iyi durumdalar. Cezalı bir oyuncumuz da yok. İnşallah haftasonu iyi futbol oynayarak, iyi mücadele ederek sahadan 3 puan ile ayrılacağız.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22