?SERİYE BAĞLAMAK İSTİYORUZ?

?SERİYE BAĞLAMAK İSTİYORUZ?

İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller, alınan Tarsus galibiyeti ile moral ve motivasyon bulduklarını, bu havayı koruyarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirtti.

 

İnegölsporTeknik Direktörü Serhat Güller, deplasmandaalınan 2-0´lık Tarsus İdman Yurdu galibiyetinin ardından maç sonu açıklamalarında bulundu.

YAKALADIĞIMIZ GÜZEL HAVAYI KORUMAK İSTİYORUZ

Müsabakaya dair değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Serhat Güller, ?Bizim adımıza güzel başlangıç oldu. Lige galibiyetle başlamak istiyorduk. Daha öncede söylediğim gibi biz yeni bir takımız. Alacağımız galibiyetler yeni takımda takım olma adına zamanı biraz daha hızlandıracaktır. O anlamda çok önemli. Çok daha iyi yerlerde olabilmek için ve yüzde 100 hazır olabilmek için5-6 haftamız var diyorduk. Bu zamanı aldığımız galibiyetler, aldığımız puanlar daha kısaltacaktır. Buna inanıyoruz. Dolayısıyla moral motivasyon anlamında bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Aynı zamanda şehrimiz adına da mutlu bir hafta sonu oldu. İnşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız Manisa maçıyla da bunu devam ettirmek istiyoruz. Zor bir fikstürümüz var. Fikstür başlangıcımız var. Özellikle içerde hep şampiyonluk rakiplerimizle oynayacağız. Dolayısıyla da bu galibiyet moral motivasyon anlamında bizi biraz daha üst seviyeye taşıyacak. Manisa karşısına biraz daha iyi durumda çıkacağız. Yakalamış olduğumuz bu güzel havayı çokta bozma niyetinde değiliz. O yüzden Manisa maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. İnşallah onu da başarırız? şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22