?SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ?

?SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ?

Zaferspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulunan Kurtuluşspor Teknik Direktör Hüseyin Yoğurtçu, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade etti.

 

Süper Amatör Küme B Grubu temsilcimiz Kurtuluşspor´da, Zaferspor galibiyeti sonrasında moraller yerine geldi.

 

FUTBOLUN DOĞRULARINI YAPTIK

Müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Hüseyin Yoğurtçu, ?Bugün futbolun doğrularını yaptık, oyunsal anlamda Zaferspor üstün gözükse de pozisyon zenginliği açısından bizim önde olduğumuz bir maçtı. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik maç daha farklı olabilirdi. Aslında ilk yarının sonunda yakaladığımız pozisyonu gole çevirebilseydik ikinci yarıya daha iyi başlayabilirdik. Zaferspor bu ligin iddialı ekiplerinden ve Play-Off´lar için en az bizim kadar şansı olan bir takım. Bizim açımızdan bugün çok anlamlı bir galibiyet aldık. İlk hafta 4-0´lık bir mağlubiyet aldık, üçüncü hafta yarıda kalan bir maç, bütün olumsuzluklara rağmen son iki haftadır kazanmamız bizim için çok önemliydi. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz? dedi.

 

KALECİ ONUR SAHNEYE ÇIKTI

Yoğurtçu, ?Bu tip maçlarda birilerinin devreye girmesi ve maçı döndüren, götüren bir kişi sahada her zaman olması gerekiyor. Bugün kalecimiz Onur sahneye çıktı. Çok önemli bir dakikada penaltı kurtardı. Onun akabinde de 2´nci golü bulduk. Maç berabere olsaydı bizim açımızdan maç çok sıkıntılı geçebilirdi? şeklinde konuştu.

 

GOL POZİSYONU VERMEDİK

Oyuncuların mücadelesinin ve oyuna konsantresinin çok iyi olduğunu belirten Yoğurtçu, ?Oyunsal anlamda üzerine biraz daha koymamız gerekiyor. Yakaladığımız gol pozisyonlarını gole çevirmemiz gerekiyordu. Her pozisyon gol olacak diye bir kaide yok. Maçın geneline baktığınızda 5-6 tane net gol pozisyonumuz var. Rakibimizin penaltı haricinde hiç gol pozisyonu yok. Savunma anlamında da bugün istediklerimiz oldu. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00