SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, Hatayspor karşısında zorlu geçen 90 dakika sonunda hak ettikleri 3 puana ulaştıklarını belirterek, ?Galibiyet serileri ile yolumuza devam etmek istiyoruz? dedi.

İnegölspor´un Hatayspor´u evinde ağırladığı ve 1-0 mağlup ettiği maçı izlemeye gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl ile İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, Teknik Direktör Osman Özdemir ve maçın tek golünü kaydeden Oğuz Kocabal, zorlu 90 dakikanın ardından maç sonu değerlendirmelerinde bulundular.

İNEGÖLSPOR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ

İlk olarak konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ?İnegölspor bizim göz bebeğimiz ve Bursa´mızın en önemli takımlarından tabi başta gelenlerinden. Bursaspor ile birlikte İnegölspor da gururumuz. Bugünde buradaydık. Dostlarımız, lideri, Hatayspor´u ağırladık. Hatay da kardeş takımımız ama burada gülen taraf İnegöl oldu. Bizde mutluyuz. İstiyoruz ki, İnegölspor lider olsun. Liderlikten de aşağıya inmesin. Bugünde Hatay maçı önemli bir maçtı. Biz de burada olalım istedik. Ticaret Odası Başkanı İbrahim Burkay ve arkadaşlarımızla birlikte maça geldik. Güzel bir mücadele oldu. Her iki takımda kontrollü oynadı. Çünkü ikisi de üst sıralar için oynayan takımlar ve Hatayspor özellikle daha çok gol yememek için dikkatli olmaya uğraştı.Fakat son dakikada golü yediler. Özellikle son dakikada gol esnasında biz tezahürat yapalım ´Gol geliyor´ diye bağıralım dedik. Çünkü ´Bu gol olacak, maç bitecek´ dedik. Orta istediğimiz gibi gitti ve kafayı vurdu, aynı şekilde gol oldu. Yani tahmin ettiğimiz oldu. Son dakikada olsa galibiyet geldi. 3 puan geldi. Bu çok önemli. İnşallah bundan sonra İnegölspor´un başarısı için şampiyonluğu için daha üst liglerde başarısı için mücadele edeceğiz. İnegölspor tesislerinin inşaatı başladı. Önümüzdeki günlerde temelini atacağız. İnegöl´ümüze, İnegölspor´umuza yakışır bir tesis yapacağız ve el birliği ile desteğimizle inşallah İnegölspor´u istenilen noktaya getirmiş olacağız. Tüm Türkiye inşallah Avrupa İnegöl´ün sesini duysun? dedi.

OYUN HÂKİMİYETİ İNEGÖLSPOR´UN ELİNDEYDİ

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ise, ?İnegölspor bugün gerçekten galibiyeti hak eden bir futbol oynadı. 10. dakikadan itibaren tamamen oyun hâkimiyeti İnegölspor´un elindeydi. Hatay´da tabi burada lider olarak geldi ve liderliği bırakmak istemedi. O yüzden onlar beraberliğe razı oyun sergilediler ancak İnegölspor bugün gerçekten çok üstündü. Zaten İnegöl başarılara alışkın bir ilçemiz. Gerçekten her alanda baktığımızda üretimiyle, ihracatıyla gerçekten bugün Türkiye´deki 81 vilayetin birçoğunun çok daha ötesinde.  Büyük başarılara imza atmış bir ilçemiz. İnegölle gurur duyuyoruz. Yaptıklarıyla, başardıklarıyla. Bugünde İnegölspor gerçekten hak ettiği bir galibiyeti son saniyede santrası olmayan bir golle, yani çıkması imkânsız bir golle aldı. Lideri evimizde yenmek çok önemliydi. İnşallah İnegölspor bu oyunuyla ve bu motivasyonuyla devam eder. Çünkü tam bir takım ruhu var. Ben İnegöl´ükolej takımı gibi gördüm. Yani ekip gerçekten birbirini çok iyi sahiplenmiş. İnşallah ligde çok başarılı olacak diye düşünüyorum. İnegöl zatenhak ediyor. Bu kadar başarıya, bu kadar birikime sahip bir ilçenin böyle güzel bir takımının olması da bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız, Alinur Başkanımız yine Timur başkan gerçekten bu anlamda İnegöl´e değer katmak için çok büyük gayretleri, çalışmaları var. Bizlerde onlara destek olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Eyüp hocaya geçmiş olsun diliyorum. Bizi korkuttu. İnegölspor´a da başarılar diliyorum? şeklinde konuştu.

BİZİM İÇİN BU 3 PUAN ÇOK ÖNEMLİYDİ

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, ?İnegölspor bu yıl çok iddialı hazırlandı ve çok iddialı transferler yaptı. Yönetimiyle futbol takımı ve seyircisiyle bütünleşti. İnegöl bu sene şampiyonluk yolunda hızlı adımlarla yoluna devam ediyor. Bugünde lider Hatayspor ile çok önemli bir maçımız vardı. Bu maçta önemli olan yenilmemekti. Son dakikaya kadar 0-0 devam eden maç son dakikada duran bir topla 1-0 sonuçlandı. Bizim için bu 3 puan çok önemliydi. Liderlik ve şampiyonluk yolunda önemli bir maçı daha geçtik. Önümüzdeki hafta Aydın´dayız. Aydın´dan da 3 puan alarak yolumuza devam ederiz inşallah? diye konuştu.

GALİBİYET SERİLERİ İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

İnegölsporKulüp Başkanı Timur Erezsarı, ?Sezon başından beri yolumuzun, hedeflerimizin belli olduğunu söylemiştik. Bugün maça başlamadan öncede 3 puan için sahaya çıkacağımızı ve mücadele edeceğimizi belirttim. Tabi Hatay da lider olarak geldi ve zorlu bir rakipti. Fakat bizim bakış açımızdan bizim için kolay bir 90 dakika yok. Bütün 90 dakikalar önemli ve zorlu geçecek. Mücadele ederek, hak ederek kazanılacak mücadeleler. Bugün de hak ettiğimizi düşünüyorum. Son dakikaya kaldı. Golümüzü duran bir toptan attık. Ama mutluyuz. Yolumuza galibiyet serileri ile devam etmek istiyoruz.  Önümüzdeki hafta Aydın´dayız. Aydın´dan 3 puan alarak serüvenimize devam etmek istiyoruz. Hocama, taraftarlarımıza, futbolcu arkadaşlarımıza cani gönülden teşekkür ediyorum ve kutluyorum? ifadelerini kullandı.

OYUNUN HÂKİMİYETİ BİZDEYDİ

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, ?Ligin lideri ile oynadık. Şuana kadar aldıkları puanları da hak ettiklerini düşünüyorum. Kaliteli bir kadroya sahipler ama içeride oynadığımız bu maçın bir takım avantajları vardı. Özelikle seyirci avantajı vardı. Bunu iyi kullandığımızı düşünüyorum. Oyun kalitesi anlamında özellikle ilk 45 dakika sonuca daha yakın taraf bizdik. Hiç pozisyon vermedik. İkinci yarı da keza aynı. İlk yarıda olmasa da ikinci yarı yine oyunun hâkimiyeti bizdeydi. Sadece tek bir pozisyonları var direkten dönen. Bir kontra yakaladılar. O da onların şansıydı. Ama biz bugün 90 dakika maçı kazanmak isteyen, iyi oynamaya çalışan, kaliteyi arttıran, seyir sevki yüksek olan bir oyun sergiledik. Oyuncuları kutluyorum, teşekkür ediyorum. Son haftalardaki bu seri inşallah devam eder. Bu bir alışkanlık diye düşünüyorum. Kalemizde gol görmemek, yenilmemek açıkçası takım için büyük bir avantaj. Özgüven açısından çok önemli. Ama tabii ki bu lig uzun bir maraton. İnişli çıkışlı bir sürü şey olabilir. Bizi etkileyen başka faktörler olabilir bilemiyorum. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Eyüp hoca çok heyecanlı bir antrenör hocamız. Uzun yıllarda kardeş gibiyiz onunla. Kötü bir şey yok. Sadece sinir boşalmasıydı. Ona da geçmiş olsun diyorum? dedi.

HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ

3 puanı getiren golü kaydeden Oğuz Kocabal ise, ?Galibiyet golünü attığım için çok mutluyum. Zor bir maçtı. Zaman zaman onlar iyi oynadı. Zaman zaman biz iyi oynadık. Ama seyircinin desteğiyle de son dakikalarda baskı kurduk. Duran toplada olsa son dakika gol attık. Gol bana nasip oldu. Bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyet herkese hayırlı uğurlu olsun. Sezon içerisinde inişler çıkışlar normal. Tabi her hafta kazanmak için çıkıyoruz ama bu her hafta mümkün olmuyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Bazen iyi oynuyoruz bazen kötü oynuyoruz. Bazen gol atıyoruz bazen atamıyoruz. Mağlup olduğumuz maçta da elimizden geleni yaptık. Bugünde Ankaragücü maçında da oyunu hiç bırakmadık. Ankara maçında 83. dakikada gol attık. Bugünde son dakika gol attık. Elimizden geleni yapıyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz? açıklamalarında bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07