Seriyi sürdürmek istiyoruz

Seriyi sürdürmek istiyoruz

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, 2. devrede iç sahada oynadıkları tüm maçları kazandıklarını belirterek, bu seriyi Kastamonuspor 1966 karşısında da sürdürmek istediklerini ifade etti.

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Cumartesi günü saat 15.00´da İnegöl´de ağırlayacakları Kastamonuspor 1966 maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bordo Beyazlı ekip, Kastamonuspor 1966 maçı hazırlıklarını ilçe stadında yaptığı çalışma ile sürdürdü.

İdman öncesi açıklama yapan Teknik DirektörMurat Yoldaş, ?İkinci devre özellikle içeride oynadığımız bütün maçlarımızı kazanma başarısı gösterdik. 3 puanı alıp aynı şekilde seriyi devam ettirmek istiyoruz. Ondan sonraki hafta Keçiören maçıyla enteresan bir maç oynayacağız. Ama önümüzdeki Kastamonu maçı çok önemli. Onu geçtiğimiz takdirde böyle şeyler konuşabiliriz. Hep dediğim gibi yarışın içinde olmak istiyoruz. 6 haftada gülen taraf biz olacağımıza yürekten inanıyorum. Oyuncularımız çok inanıyorlar, taraftarlarımızda inanıyorlar. Tek isteğim bizi desteklesinler. Maçımız Cumartesi günü oynanacak. Cumartesi maçları hep sıkıntılı oluyor. Dediğim gibi deplasmanda dahil içerdeki maçlarda dahil bizi destekleyen taraftarlarımız yine bizi yalnız bırakmayacaktır. Çok önemli bir maç oynayacağız. Oyuncularım taraftarın desteğini her zaman arkalarında hissediyorlar. Deplasmanda da hissediyorlar. İç sahada oynadığımız bütün maçlarda olduğu gibi yine onları gülerek, memnun bir şekilde evlerine göndermek istiyoruz. Emrah, Ali ve Emirhan´ın ufak tefek sakatlıkları var. Hafta sonuna kadar inşallah sıkıntı kalmaz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10162,29%1,16
  • DOLAR

    32,36% -0,37
  • EURO

    34,69% -0,29
  • GRAM ALTIN

    2389,86% -1,34
  • Ç. ALTIN

    3867,20% -0,50