SERVET BULDU

SERVET BULDU

İnegöl Mobilya Sanayinde çalışan bir temizlik işçisi, yerleri süpürdüğü sırada, değeri 60 ila 90 bin TL arasında olduğu ifade edilen gergedan böceği buldu.

 

Türkiye´de daha önce 4 yerde görülen ve ulusal gündem haline gelen Gergedan Böceği bu kez İnegöl´de görüldü. İnegöl Mobilya Sanayi´nde bulunan bir firmanın temizlik işçisi, temizlik yaptığı esnada işyeri içerisinde, dünyanın en güçlü böceği olarak nitelendirilen Gergedan Böceği buldu.

AKŞAM TELEVİZYONDA İZLEDİ, SABAH KARŞISINA ÇIKTI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan işyeri yetkilileri, ?Sabah işyerimize geldiğimizde beklemediğimiz bir sürpriz ile karşılaştık. İşyerimizde çalışan temizlikçi ablamız, camları sildiği esnada bu böcek ile karşı karşıya kalmış. Akşam televizyonda haberlerde izlediği ve fiyatının 90 bin TL olduğunu gördüğü böceği sabah karşısında görünce doğal olarak şaşırmış ve mutlu olmuş. Daha sonra böceğe zarar gelmemesi için, bir miktar toprak da eklediği kovanın içerisinde muhafaza altına almış. Biz işyerine geldiğimizde durumu bize aktardı ve biz de buna çok şaşırdık. Böyle bir şey beklemiyorduk. Davetsiz misafirimizi şimdilik zarar gelmeyecek bir şekilde muhafaza edeceğiz. Akşama doğru da insan yoğunluğunun az olduğu bir vakit diliminde kendisini doğaya bırakacağız? dediler.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07