`SESSİZLİĞİM BENDEN DEĞİL` İLÇE HALKIYLA BULUŞUYOR

`SESSİZLİĞİM BENDEN DEĞİL` İLÇE HALKIYLA BULUŞUYOR

Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında kurulan ve oynadığı tiyatro oyunlarıyla İnegöl halkının büyük beğenisini kazanan Uğultu Tiyatro Grubu yeni oyunu `Sessizliğim Benden Değil` adlı 2 perdelik komedi oyunuyla yakında İnegöl halkıyla buluşuyo

Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında kurulan Uğultu tiyatro grubu yeni oyun için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hazırladığı oyunlar ile İnegöl halkının beğenisi kazanan tiyatro grubu, yeni oyunlarıyla İnegöl halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni oyunun prova çalışmalarını dernek binasında tüm hızıyla sürdüklerini belirten Uğultu Tiyatro Grubu Kurucusu Uğur Polat Posoflu, İnegöl halkının karşısını yepyeni bir oyunla çıkacaklarını ifade ederek, 25 kişilik bir kadroyla tiyatro çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyunumuz muhtemelen Kurban Bayramı öncesinde seyircisiyle buluşacak. Bunu için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.” dedi.

 

Grubun 2010 yılında kurulduğunu hatırlatan Posoflu, “Amatör tiyatronun tüm zorluklarına rağmen İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar `Hastazadeler bir buçuk, `Mahrumenin İzdivacı` ve `Nurinin Suçu Ne?` adlı oyunlarla seyircisiyle buluşmuştu. Bu oyunlarımız da seyircilerimizden çok güzel tepkiler aldık ve yeni oyunumuz olan `Sessizliğim Benden Değil` adlı Erhan Adsay`ın kaleme adlığı 2 perdelik komedi oyunuyla yakında seyircimizin karşısına tekrar çıkacağız. İsmail Ünlü`nün hayatından kesitler sunan oyunumuz, 2010 yılından bu yana 7 kez çeşitli gruplarca sahnelenmiştir" diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07