www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

SEVGİ DOLU KALPLERE ÖZEL KUTLAMA

SEVGİ DOLU KALPLERE ÖZEL KUTLAMA

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, ‘Engeller Kalksın Adımlar Büyüsün' sloganıyla düzenlenen ‘4. Geleneksel Mutlu Adımlar Çocuk Şenliği', çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Birimi desteğiyle, ‘Engeller Kalksın Adımlar Büyüsün' sloganıyla, ROMMER Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen ‘4. Geleneksel Mutlu Adımlar Çocuk Şenliği', Sukaypark'ta eğlenceli anlara imzasını attı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ardından 24 Nisan'da engelli çocuklar için düzenlenen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Muhsin Özlükurt'un hazır bulunduğu etkinliğe, Bursalı çocukların yanı sıra Azerbaycan, Tataristan ve Cezayir'den gelen çocuklar ve aileleri de katıldı. Azerbaycan, Tataristan ve Cezayir'den yaklaşık 35 konuğun Bursa'da ağırlandığını söyleyen ROMMER Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Genel Koordinatörü ve Umuda Adım Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emel Yurdakoş, Amacımız, çocukların kardeşliğini dünyaya duyurmaktır. 23 Nisan'da tüm çocuklarımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor. Bizler 24 Nisan'da da engelli çocuklarımıza bayram coşkusunu yaşatalım istiyoruz. Çocuklarımız sevgi diliyle anlaşıyorlar…” dedi.

 

Yurdakoş, programda, ‘doğum sırasındaki oksijensizlikten kaynaklanan beyin felci' olarak açıklanabilen ‘Serebral Palsi' hastalığını yaşayan çocuklara dikkati çekmek amacıyla da çocuklarla birlikte 500 adet balon uçurduklarını söyledi.

 

Karnaval tadında geçen programda Mavi Balon Tiyatro tarafından gerçekleştirilen animasyonlar çocuklara neşeli anlar yaşattı. Gün boyu süren etkinlikte, ‘İki Bavul Dolusu' adlı oyun sahnelendi, Bay Sihir'in illüzyon gösterisiyle çocuklar doyasıya eğlendi. Yüzleri boyanan çocuklar, pamuk şeker ve macuncuyla da eğlenceli anlar yaşadı.

 

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00