www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Sevgilisini Döven Genç Gözaltına Alındı

Sevgilisini Döven Genç Gözaltına Alındı

Sevgilisini döverken utanmamıştı gazetecileri görünce başını öne eğdi. Sevgilisini dövüp gasp etti, uyuşturucuyla yakalandı, Kız arkadaşını dövüp paralarını çalan genç yakalandı.

İnegöl´de kız arkadaşını darp ederek çantasının içindeki parayla gasp ederek kaçan zanlı çok geçmeden yakayı ele verdi. Kaldığı evde yakalanan zanlının üzerinden bir de uyuşturucu madde çıktı. Şahsın emniyetten çıkarken başını öne eğmesi dikkat çekti.

Olay İnegöl ilçesine bağlı Akhisar Mahallesi mezarlık mevkiinde gece 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre araçla İnegöl´e doğru seyir halinde olan S.K. yanındaki sevgilisi F.Y´ ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında S.K. sevgilisi F.Y.´i önce darp etti daha sonra da içerisinde 3 bin 800 lira para bulunan çantasını gasp ederek genç kızı arabadan aşağıya atıp kaçtı. Polise giderek şikayetçi olan genç kız ifadesinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından acımasız erkek arkadaşı S.K.´nın peşine düşen ekipler, şahsın Bursa merkezde ikamet ettiğini tespit etti. Şüphelinin evinin adresini bulan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, S.K.´nın yakalanması için çalışmalara başladı. Ekipler şahsın kullandığı aracın Nilüfer ilçesindeki bir alışveriş merkezi önünde park halinde olduğunu fark edince buraya pusu kurarak şüpheliyi beklemeye başladı. Çok geçmeden aracı başına gelen şüpheli S.K. yanındaki arkadaşı A.K.Ç. ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Şahısların üst aramalarını yapan ekipler, S.K.´nın üzerinden 6 gram metamfetamin maddesi buldu. Şahıslar ilk işlemlerinin ardından İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01