SEVGİLİSİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLANDI

SEVGİLİSİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE BIÇAKLANDI

Alanyurt’ta kimliği belirsiz bir grup genç ile kız arkadaşıyla gezen bir genç arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 24 yaşındaki R. Ş, kız arkadaşının gözleri önünde bıçaklandı.

Edinilen bilgilere göre olay; önceki akşam saat 19.30 sıralarında Alanyurt Esentepe Mahallesi İstaş sitesi yakınlarında meydana geldi. Kız arkadaşı ile birlikte gezen R. Ş(24) isimli genç, bu sırada karşılarına çıkan birkaç kişilik grupla henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile birlikte isimleri belirlenemeyen şahıslardan biri cebindeki bıçağı çıkartarak R. Ş’yi kız arkadaşının gözleri önünde bacağından bıçakladı. Olayın ardından şahıslar kaçarak uzaklaşırken, yaralı genç ise hemen İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Acil serviste yapılan ilk müdahalede bacağında 4 cm’lik bıçak yararsı olduğu belirlenen R. Ş. müşahede altına alınırken, olayı duyan gencin yakınları da acil servise geldi. R. Ş’nin olayla ilgili olarak kendisini bıçaklayan şahısları tanımadığını söylediği öğrenildi.

Olayın ardında kaçan şahısların bulunması için Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatırken, olayla ilgili tahkikat sürüyor.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07