SEVİLEN GENÇ KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

SEVİLEN GENÇ KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

TOKİ Konutları´nda meydana gelen şüpheli ölüm olayında evinde ölü halde bulunan Ömer Ç.´nin başındaki poşetin sırrı çözüldü. Şahsın bali kullandığı yalanlanırken yüksek tansiyona bağlı kalp krizi geçirdiği, poşeti ise kusmalara karşı yanına aldığı öğrenil

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 17.00 sıralarında TOKİ Konutları´nda meydana geldi. İddiaya göre; olaydan bir önceki akşam geç saatlerde annesinin evinden ayrılarak TOKİ 1. Etap´ta bulunan kendi ikametine giden Ömer Ç., bir süre sonra rahatsızlandı. Yüksek tansiyona bağlı rahatsızlık yaşayan Ömer Ç., mide bulantıları dolayısı ile yanına bir poşet alarak oturma odasına geçti. Salonda bulunan koltuğa yüzüstü yatarak istirahat etmek isteyen Ömer Ç., yüksek tansiyona bağlı kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

 

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ömer Ç.´ye ulaşamayan ailesi ve arkadaşları durumdan şüphelenerek konuyu Emniyet´e bildirdiler. Emniyet ekipleri, 34 yaşındaki Ömer Ç.´yi aramak için TOKİ 1. Etap C2-1 bloğun 4. katındaki evine giderek şahsa ulaşmaya çalıştılar. Zile ve kapıya vurulmasına rağmen cevap gelmeyince ekipler bölgeye çilingir çağırdılar. Çilingirin kapıyı açmasıyla içeriye giren Emniyet ekipleri, kanepe üzerinde yüzüstü yatan Ömer Ç.´nin cansız bedenini buldular.

 

ASILSIZ BİLGİ VERİLMİŞ

Şahsın vefatıyla ilgili basında yansıyan; ?3 gündür kayıptı´ iddiası ile şahsın bali kullandığı şeklindeki ifadelerin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Ömer Ç.´nin geçirdiği hiper tansiyon ataklarında kustuktan sonra rahatladığı, bu gerekçeyle yanına poşet alarak kusmaya çalıştığı fakat atağın kalp krizine dönüşmesi sonucunda yaşama gözlerini yumduğu öğrenildi.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07