www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Seydi Baba İnegöl´ün Şefi Seçildi

Seydi Baba İnegöl´ün Şefi Seçildi

İnegöl´ün lezzet ustası Seydi Oktay, köfte festivalinde ikram için hazırladığı 12 çeşit kabak tatlısı ile adeta şov yaptı. Köfte Festivalinde düzenlenen Şef aşçılar yarışmasında ise birinci seçilerek İnegöl´ün Şefi ünvanını aldı.

İnegöl´ün damaklarda bıraktığı eşsiz lezzetle önemli markalarından biri olan İnegöl Köftesinin, ulusal ve uluslararası alanda marka değerinin arttırılması ve tanıtılması amacıyla bu yıl ilki düzenlenen Köfte Festivalinde stant açan İnegöl´ün lezzet ustası Seydi Baba, hazırladığı birbirinden lezzetli kabak tatlıları ile dikkat çekti. Köfte Festivalinde düzenlenen Yöresel yemekler ve tatlılar yarışmasına katılan Seydi Oktay, düzenlenen yarışmada birinci oldu ve İnegöl´ün şefi unvanını aldı.

Yarışmaya ilişkin açıklama yapan İnegöllü Aşçı Seydi Oktay,  ?1.İnegöl Uluslararası köfte festivalinde Seydi Baba, Gelenekse Türk mutfağı olarak festivale iştirak ettik. Festivalde Cumartesi 10 tepsi, Pazar günü 10 tepsi farklı farklı lezzetlerde, farklı renklerde kabak tatlılarımızın sunumunu yaparak halkımıza ve protokolümüze ikramlarda bulunduk. Pazar günü festivalde workshow yaparak meşhur İnegöl çorbamızı tanıttık. Daha sonra İnegöl Şefini seçiyor programında şefler ile yarışmaya girerek Osmanlı pilavı yaparak Şefler yarışmasında Köfte festivalinin 1.cisi seçildik. İnşallah bundan sonraki dönemlerde daha iyi hazırlıklar yaparak bu tür aktivitelerde yer almayı ümit ediyorum.? Dedi

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71