ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ

ŞEYTANIN AKLINA GELMEZ

Her gün farklı taktiklerle karşımıza çıkan dolandırıcılar, bu kez farklı bir yöntemle kasiyeri 480 TL dolandırdı.

 

Her gün farklı oyunlarla vatandaşları dolandıran emek hırsızları, yeni bir oyunla Kemalpaşa Mahallesi´nde bir işyerinde kasiyer olarak çalışan S.D´yi dolandırdı. Sürekli yeni taktikler geliştiren dolandırıcıların, benzer şekilde Bursa´da iki ayrı mağazada daha dolandırıcılık yaptıkları da ortaya çıktı.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne müracaat eden S.D., Kemalpaşa Mahallesi´ndeki işyerinde kasiyer olarak çalıştığını ve kimliği belirsiz kişi tarafından dolandırıldığını söyledi. Olayla ilgili ifade veren S.D., ?Kasiyer olarak çalıştığım işyerine gelen bir kişi, mağaza müdürünün bilgisi dahilinde içinde cihaz bulunan kutuyu teslim edeceklerini ve 480 lira alacaklarını söyledi. Bunun üzerine kutuyu alarak 480 lirayı ödedim. Mağaza müdürü işyerine geldiğinde böyle bir siparişi olmadığını söyleyince dolandırıldığımı anladım? dedi.

MUDANYA´DA DA AYNI OYUN

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, benzer bir dolandırıcılık olayının Mudanya´da da yaşandığı öğrenildi. Yetkililer, vatandaşları bu tür dolandırıcılıklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07