www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Şeytanın Bacağını Kıracağız

Şeytanın Bacağını Kıracağız

Bugüne kadar 4 kez karşılaştığı Balıkesir’i evinde hiç deviremeyen İnegölspor, bu kez şeytanın bacağını kıracak. Teknik Menajer İsmail Güldüren; “Balıkesir’e karşı yenilmezliğimizi bu güzel maçta alacağız. Çünkü biz sezon başından beri İ

İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, Balıkesir maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu maçın ilk yarı da üst sıraları gösterecek bir maç olduğuna dikkat çeken Güldüren; “İnşallah geçen hafta oynadığımız Malatya maçındaki mücadeleci, konsantrasyonu, oyunu sahaya yansıtırsak, ben hep söylüyorum; bu grubun en iyi takımı İnegölspor. Ama bir şekilde iyi konsantre olursa, iyi mücadele ederse. Aynı mücadeleyi Balıkesir maçında da gösterirsek, bizi Balıkesir`in yeneceğini hiç düşünmüyorum. Arkadaşların Malatya maçında ki hırsı, arzusu, oyun isteği, iyi şekilde sahaya çıkarsak, inşallah Balıkesir`den puan ya da puanlarla döneceğiz. Bu oyuncuların hiçbir zaman yenilgi korkusu olmadı” dedi.

23 ASLANA GÜVENİYORUZ

Bugüne kadar oynanan maçlarda İnegölspor’un Balıkesir’i evinde mağlup edememesini de değerlendiren Güldüren, “Futbolda bazen böyle şeyler var. Çünkü bende oynadığım takımları, başka takımlar yenemiyordu. İnegölspor`un da Balıkesir`e karşı böyle. Tabi bu yenilmeyecek anlamında değil. İnegölspor bu sene her takımı her şekilde yenmiştir. Balıkesir`e karşı yenilmezliğini de bu güzel maçta alacağız. Çünkü biz sezon başından beri İnegölspor`da ki 23 aslana çok güveniyoruz. 23 aslan da hafta sonu iyi düşünürse, iyi mücadele ederse Allah`ın izniyle oradan iyi sonuçlarla ayrılacağımızı düşünüyorum” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19