www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

SGK Müdürü Alğan´dan Taban´a Ziyaret

SGK Müdürü Alğan´dan Taban´a Ziyaret

İnegöl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Erdal Alğan, 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

Toplumda ortak bir sosyal güvenlik bilincinin oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl 14-20 Mayıs tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası kutlanıyor. Çeşitli etkinliklerle yapılan SGK Haftası kutlamaları kapsamında, İnegöl´de de SGK Müdürü Erdal Alğan Belediye Başkanı Alper Taban´ı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan SGK Müdürü Alğan, ?Belediye Başkanımız daha önce bizleri ziyaret etmişti. Bugün biz de hem SGK haftası kapsamında farkındalık oluşturmak adına protokol üyelerimizi ziyaret edelim hem de Başkanımıza iadeyi ziyarette bulunalım istedik. Sağ olsunlar kendiler bizler kabul ettiler. Ziyaret vesilesiyle kurumlarımız arasındaki iş ve işleyişi de istişare etme fırsatı bulduk? dedi.

 

Belediye Başkanı Alper Taban ise 14-20 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftasının önemine dikkat çekti. Sosyal Güvenlik Kurumu´nun ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olduğunu kaydeden Taban, ?Hepimizi ilgilendiren bir kurum. Dolayısıyla bu yönüyle ele alacak olursak herkesin ilişki içerisinde olduğu bir kurum. İnegöl´ümüz de Sosyal Güvenlik Kurumu açısından önemli bir bölge. Ekonomisi, ticareti, sanayisi canlı olan bir bölge. Artık Türkiye´de bu şemsiyenin altına girmeyen insan kalmadı. Hükümetimizin yaptığı çalışmalar neticesinde herkes Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında kapsama altına alınmış oldu. Devletimizin sunmuş olduğu haklardan da herkes istifade edebiliyor. Ben Müdürümüze ve şahsında tüm kurum çalışanlarına çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51