www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

SİGARA YANGIN ÇIKARDI

SİGARA YANGIN ÇIKARDI

Kasımefendi Caddesi üzerindeki ikametlerinde uyuyakalan baba ve oğul, yanık vaziyette unuttukları sigaranın yere düşerek yangına sebep olması nedeniyle ölümden döndüler.

Edinilen bilgiye göre yangın, dün gece saat 01.00 sıralarında Cuma Mahallesi Kasımefendi Caddesi´nde meydana geldi.İddiaya göre; aynı ikamette kalan M.T. ile U.T. isimli baba ve oğul uyuyakaldığı esnada, yanık vaziyette unuttukları sigaranın yere düşmesi ile halı birden alev aldı. Halıdan yükselen alevler kısa sürede kanepeye ve odanın farklı bölümlerine de sıçradı. Evden yükselen dumanların yayılması üzerine önce kokuyu alan sonra da dumanların alt kattan geldiğini fark eden komşular, durumu hemen 110´a bildirerek komşularını uyandırmaya çalıştılar.

Zil sesine uyanan M.T. ile U.T. vatandaşların yardımı ile evden çıkarılırken, olay yerine gelen İtfaiye ekiplerinin yerinde ve zamanında müdahaleleri sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının çıktığı odada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, can kaybı ya da yaralanma olmaması ise rahat bir nefes aldırdı.

Çevredeki vatandaşlar baba ve oğlun bir süredir psikolojik sorun yaşadıklarını ifade ettiler.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71